Запис Детальніше

Дослідження процесу сушіння їстівних грибів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу сушіння їстівних грибів
Исследование процесса сушки съедобных грибов
Research of the process of drying of edible mushrooms
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Сергеєв, А. Д.
Сергеев, А. Д.
Sergeev, A.
 
Subject Гриби глива звичайна, гриби печериця двоспорова, сушіння.
Грибы вешенка обыкновенная, грибы шампиньон двуспоровый, сушка.
Pleurotus Ostreatus mushrooms, Agaricus bisporus mushrooms, drying.
 
Description Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення на зміни показників якості й кінетику сушіння грибів.
Исследовано и научно обосновано влияние гидротермической обработки на изменения показателей качества и кинетику сушки грибов.
The influence of hydrothermal treatment on the changes of parameters of quality and kinetics of drying of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
 
Date 2012-03-06T18:09:55Z
2012-03-06T18:09:55Z
2010
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/397
 
Language uk_UK