Дослідження процесу сушіння їстівних грибів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження процесу сушіння їстівних грибів
Исследование процесса сушки съедобных грибов Research of the process of drying of edible mushrooms |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Зінченко, І. М. Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Сергеєв, А. Д. Сергеев, А. Д. Sergeev, A. |
|
Subject |
Гриби глива звичайна, гриби печериця двоспорова, сушіння.
Грибы вешенка обыкновенная, грибы шампиньон двуспоровый, сушка. Pleurotus Ostreatus mushrooms, Agaricus bisporus mushrooms, drying. |
|
Description |
Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення на зміни показників якості й кінетику сушіння грибів.
Исследовано и научно обосновано влияние гидротермической обработки на изменения показателей качества и кинетику сушки грибов. The influence of hydrothermal treatment on the changes of parameters of quality and kinetics of drying of mushrooms has been searched and scientifically motivated. |
|
Date |
2012-03-06T18:09:55Z
2012-03-06T18:09:55Z 2010 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/397
|
|
Language |
uk_UK
|
|