Запис Детальніше

Харчові продукти нового покоління

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Харчові продукти нового покоління
Пищевые продукты нового поколения
Food products of new generation
 
Creator Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject Гриби, харчові концентрати, білки.
Грибы, пищевые концентраты, белки.
Mushrooms, food concentrates, proteins.
 
Description Розглянуто основні проблеми харчування, а також можливість та переваги використання їстівних грибів як основної складової нової групи харчових продуктів.
Рассмотрены основные проблемы питания, а также возможность и преимущества использования съедобных грибов как основной составляющей новой группы пищевых продуктов.
In this article was studied the main problems of nutrition and analysed opportunity and preferences of using mushrooms as raw material for new group of food products.
 
Date 2012-03-06T18:22:00Z
2012-03-06T18:22:00Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/399
 
Language uk_UK