Харчові продукти нового покоління
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Харчові продукти нового покоління
Пищевые продукты нового поколения Food products of new generation |
|
Creator |
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
Гриби, харчові концентрати, білки.
Грибы, пищевые концентраты, белки. Mushrooms, food concentrates, proteins. |
|
Description |
Розглянуто основні проблеми харчування, а також можливість та переваги використання їстівних грибів як основної складової нової групи харчових продуктів.
Рассмотрены основные проблемы питания, а также возможность и преимущества использования съедобных грибов как основной составляющей новой группы пищевых продуктов. In this article was studied the main problems of nutrition and analysed opportunity and preferences of using mushrooms as raw material for new group of food products. |
|
Date |
2012-03-06T18:22:00Z
2012-03-06T18:22:00Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/399
|
|
Language |
uk_UK
|
|