Запис Детальніше

Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет
Пути расширения ассортимента хлебобулочных изделий для больных диабетом
Ways expansion of assortment of bakery products for diabetics
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Місечко, Н. О.
Мисечко, Н. А.
Misechko, N.
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
 
Subject хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
bakery
цукор
фруктоза
підсолоджувачі
глікемічний індекс
харчові волокна
сахар
фруктоза
подсластители
гликемический индекс
пищевые волокна
sugar
fructose
sweeteners
glycemic index
dietary fiber
 
Description В матеріалах статті розглянуто використання цукрозамінників та сировини, що містить фізіологічно-функціональні інгредієнти, для розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет.
В материалах статьи рассмотрено использование сахарозаменителей и сырья, содержащего физиологически функциональные ингредиенты, для расширения ассортимента хлебобулочных изделий для диабетиков.
In the article the use of materials and raw sweeteners that contain physiologically functional ingredients for a wider variety of baked goods for patients with diabetes.
 
Date 2012-03-10T18:02:21Z
2012-03-10T18:02:21Z
2011
 
Identifier Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет / В. I. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 11. – С. 68─69 .
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/416
 
Language uk_UK