Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет
Пути расширения ассортимента хлебобулочных изделий для больных диабетом Ways expansion of assortment of bakery products for diabetics |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Місечко, Н. О. Мисечко, Н. А. Misechko, N. Бондаренко, Ю. В. Бондаренко, Ю. В. Bondarenko, J. Тесля, О. Д. Тесля, О. Д. Tesla, O. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия bakery цукор фруктоза підсолоджувачі глікемічний індекс харчові волокна сахар фруктоза подсластители гликемический индекс пищевые волокна sugar fructose sweeteners glycemic index dietary fiber |
|
Description |
В матеріалах статті розглянуто використання цукрозамінників та сировини, що містить фізіологічно-функціональні інгредієнти, для розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет.
В материалах статьи рассмотрено использование сахарозаменителей и сырья, содержащего физиологически функциональные ингредиенты, для расширения ассортимента хлебобулочных изделий для диабетиков. In the article the use of materials and raw sweeteners that contain physiologically functional ingredients for a wider variety of baked goods for patients with diabetes. |
|
Date |
2012-03-10T18:02:21Z
2012-03-10T18:02:21Z 2011 |
|
Identifier |
Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет / В. I. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 11. – С. 68─69 .
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/416 |
|
Language |
uk_UK
|
|