Запис Детальніше

Вплив аглютенового борошна на кінетику випікання кексів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив аглютенового борошна на кінетику випікання кексів
Влияние аглютеновой муки на кинетику выпекания кексов
Effect of agglutinate flour on the baking mechanism cupcakes
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject аглютенове борошно
целіакія
кінетика випікання
кекси
аглютеновая мука
целиакия
кинетика выпекания
кексы
agglutinate flour
celiac disease
baking mechanism
cupcakes
 
Description Встановлено, що механізм випікання кексів на аглютеновому борошні аналогічний випіканню кексів на пшеничному. Тривалість випікання кексів на гречаному та кукурудзяному борошні більше ніж на пшеничному, а на рисовому відповідає кексу на пшеничному. Розроблені кекси можна рекомендувати для споживання хворим на целіакію.
Установлено, что механизм выпекания кексов на аглютеновой муке аналогичен выпеканию кексов на пшеничной. Длительность выпекания кексов на гречневой и кукурузной муке больше чем на пшеничной, а на рисовой отвечает кексу на пшеничной. Разработанные кексы можно рекомендовать для потребления больным на целиакию.
Was established that the baking mechanism of cupcakes with agglutinate flour similar to cupcakes with wheat flour. Baking time for cupcakes with buckwheat and corn flour more than wheat one, while cupcakes with rice flour is similar to wheat one. Developed cupcakes can be recommended for sick on celiac disease.
 
Date 2012-03-10T18:31:17Z
2012-03-10T18:31:17Z
2011
 
Identifier Дорохович, В. В. Вплив аглютенового борошна на кінетику випікання кексів / В. В. Дорохович, В. М. Ковбаса // Наук. пр. ОНАХТ. – 2011. – Т. 1, Вип. 40. - С. 167-169.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/421
 
Language uk_UK