Вплив аглютенового борошна на кінетику випікання кексів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив аглютенового борошна на кінетику випікання кексів
Влияние аглютеновой муки на кинетику выпекания кексов Effect of agglutinate flour on the baking mechanism cupcakes |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
аглютенове борошно
целіакія кінетика випікання кекси аглютеновая мука целиакия кинетика выпекания кексы agglutinate flour celiac disease baking mechanism cupcakes |
|
Description |
Встановлено, що механізм випікання кексів на аглютеновому борошні аналогічний випіканню кексів на пшеничному. Тривалість випікання кексів на гречаному та кукурудзяному борошні більше ніж на пшеничному, а на рисовому відповідає кексу на пшеничному. Розроблені кекси можна рекомендувати для споживання хворим на целіакію.
Установлено, что механизм выпекания кексов на аглютеновой муке аналогичен выпеканию кексов на пшеничной. Длительность выпекания кексов на гречневой и кукурузной муке больше чем на пшеничной, а на рисовой отвечает кексу на пшеничной. Разработанные кексы можно рекомендовать для потребления больным на целиакию. Was established that the baking mechanism of cupcakes with agglutinate flour similar to cupcakes with wheat flour. Baking time for cupcakes with buckwheat and corn flour more than wheat one, while cupcakes with rice flour is similar to wheat one. Developed cupcakes can be recommended for sick on celiac disease. |
|
Date |
2012-03-10T18:31:17Z
2012-03-10T18:31:17Z 2011 |
|
Identifier |
Дорохович, В. В. Вплив аглютенового борошна на кінетику випікання
кексів / В. В. Дорохович, В. М. Ковбаса // Наук. пр. ОНАХТ. – 2011. –
Т. 1, Вип. 40. - С. 167-169.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/421 |
|
Language |
uk_UK
|
|