Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури
Влияние сахарозаменителей на образование тестовых масс коагуляционной, коагуляционно-кристаллизационной, коагуляционно-пенообразной структуры Effect of sugar substitutes on the formation of flocculation, crystallization- flocculation, foam- flocculation structures of dough snasses |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
цукрозамінники
тістові маси структура сахарозаменители тестовые массы структура sugar substitutes dough masses structure |
|
Description |
В статті досліджено та науково обґрунтовано вплив цукрозамінників (фруктози, глюкози, сорбіту, лактитолу, ізомальту) на формування тістових мас для здобного печива, кексів, бісквітів, білково-збивного печива та тістечок.
В статье исследовано и научно обосновано влияние сахарозаменителей (фруктозы, глюкозы, сорбита, лактитола, изомальта) на формирование тестовых масс для сдобного печенья, кексов, бисквитов, белково-сбивного печенья и пирожных. Effect of sugar substitutes (fructose, glucose, sorbitol, lactitol and isomalt) on the formation of different structures viennoiserie, fruitcakes, sponge cakes, whipped-wheat cakes is investigated and grounded. |
|
Date |
2012-03-10T19:12:42Z
2012-03-10T19:12:42Z 2011 |
|
Identifier |
Дорохович, В. В. Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційно-пастоподібної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури / В. В. Дорохович, В. М. Ковбаса // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 37-38. – С. 109-115.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/422 |
|
Language |
uk_UK
|
|