Запис Детальніше

Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових
Экструзионные картофелепродукты с использованием различных видов зерновых
Extrusion potato products with use of various types of grain
 
Creator Шульга, О. С.
Шульга, О. С.
Shulga, O.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
 
Subject Сухе картопляне пюре, ячна крупа, пшоно, кукурудзяна крупа, рис, екструдат.
Сухое картофельное пюре, ячневая крупа, пшено, кукурузная крупа, рис, экструдат.
Dry mashed potatoes, peeled barley groats, millet, corn grits, rice, extrudate.
 
Description Наведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водапоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками.
Приведены результаты исследований влияния различных видов зерновых на органолептические и физико-химические показатели экструзионных картофелепродуктов. Определен химический состав, показатели степени набухания, водапоглотительной способности и количества водорастворимых веществ используемого сырья. Экструдаты были исследованы по некоторым физико-химическим показателям.
Results of researches of influence of different kinds grain on colour, taste, a smell, a consistence, physical and chemical properties of extrusion potato products are resulted. The chemical compound, an exponent of swelling, water absorbing ability and quantity soluble substances in water are defined. Received product has been investigated on some physical and chemical indicators.
 
Date 2012-03-20T17:35:57Z
2012-03-20T17:35:57Z
2009
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/472
 
Language uk_UK