Запис Детальніше

Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива
Определение фізико-химических показателей питьевой воды, которая поступает для производства пива
Determination of physico-chemical parameters of drinking water which goes to the production of beer
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Салтанюк, В. М.
Салтанюк, В. М.
Saltanyuk, V.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
 
Subject загальна жорсткість
мутність
залишкова лужність
пиво
подопідготовка
общая жесткость
мутность
остаточная щелочность
пиво
подопидготовка
general inflexibility
turbidity
remaining schelochnost'
beer
podopidgotovka
 
Description Головною метою даної науково-дослідної роботи було порівняти фізико-хімічний склад трьох видів води з вимогами до води, яка використовується у пивоварінні. Для дослідження були взяті зразки питної води з міського водогону, артезіанської свердловини та існуючої на підприємстві водопідготовки. Найкращою виявилась вода після водопідготвоки.
Главной целью данной научно-исследовательской работы было сравнить физико-химический состав трех видов воды требованиям к воде, которая используется в пивоварении. Для исследования были взяты образцы питьевой воды из городского водопровода, артезианской скважины и существующей на предприятии водоподготовки.
Лучшей оказалась вода после водоподготовки.
The primary objective of this research work was to compare physical and chemical composition of three types of water with claiming to water which is utillized in brewing. For research the standards of drinking-water were taken from city plumbing, artesian mining hole and existing on an enterprise plumbing. Water appeared the best after water preparation.
 
Date 2012-03-27T08:47:55Z
2012-03-27T08:47:55Z
2012
 
Identifier Кошова В. М. Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка надходить на виробництво пива / В. М. Кошова, В. М. Салтанюк, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 9. - С. 45-46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/552
 
Language other