Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива
Определение фізико-химических показателей питьевой воды, которая поступает для производства пива Determination of physico-chemical parameters of drinking water which goes to the production of beer |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. Салтанюк, В. М. Салтанюк, В. М. Saltanyuk, V. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. |
|
Subject |
загальна жорсткість
мутність залишкова лужність пиво подопідготовка общая жесткость мутность остаточная щелочность пиво подопидготовка general inflexibility turbidity remaining schelochnost' beer podopidgotovka |
|
Description |
Головною метою даної науково-дослідної роботи було порівняти фізико-хімічний склад трьох видів води з вимогами до води, яка використовується у пивоварінні. Для дослідження були взяті зразки питної води з міського водогону, артезіанської свердловини та існуючої на підприємстві водопідготовки. Найкращою виявилась вода після водопідготвоки.
Главной целью данной научно-исследовательской работы было сравнить физико-химический состав трех видов воды требованиям к воде, которая используется в пивоварении. Для исследования были взяты образцы питьевой воды из городского водопровода, артезианской скважины и существующей на предприятии водоподготовки. Лучшей оказалась вода после водоподготовки. The primary objective of this research work was to compare physical and chemical composition of three types of water with claiming to water which is utillized in brewing. For research the standards of drinking-water were taken from city plumbing, artesian mining hole and existing on an enterprise plumbing. Water appeared the best after water preparation. |
|
Date |
2012-03-27T08:47:55Z
2012-03-27T08:47:55Z 2012 |
|
Identifier |
Кошова В. М. Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка надходить на виробництво пива / В. М. Кошова, В. М. Салтанюк, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 9. - С. 45-46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/552 |
|
Language |
other
|
|