Запис Детальніше

Визначення реологічних характеристик згущених молочник консервів з цукром та плодово-ягідними наповнювачами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення реологічних характеристик згущених молочник консервів з цукром та плодово-ягідними наповнювачами
Определение реологических характеристик сгущенных молочник консервов с сахаром и плодово-ягодными наполнителями
Determination of rheological properties of condensed canned milk with sugar and fruit fillings
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В.
Ryabokon, N.
 
Subject згущене молоко з цукром
плодово-ягідний наповнювач
сироп
джем
ефективна в’язкість
ротаційний віскозиметр
реологічна крива
сгущенное молоко с сахаром
плодово-ягодный наполнитель
сироп
джем
эффективная вязкость
ротационный вискозиметр
реологическая кривая
sweetened condensed milk
fruit filling
syrup
jam
effective viscosity
rotational viscometer
flow curve
 
Description Визначено реологічні характеристики згущених молочних консервів з цукром та різними плодово-ягідними наповнювачами. Застосування сиропів і джемів у технології виробництва згущених молочних консервів з цукром сприяє зменшенню в’язкості готових продуктів та збільшенню тривалості руйнування структури у продуктах з плодово-ягідними джемами.
Определены реологические характеристики сгущенных молочных консервов с сахаром и различными плодово-ягодными наполнителями. Применение сиропов и джемов в технологии производства сгущенных молочных консервов с сахаром способствует уменьшению вязкости готовых продуктов и увеличению продолжительности разрушения структуры в продуктах с плодово-ягодными джемами.
The rheological properties of condensed canned milk with sugar and various fruit fillings are determined. The use of syrups and jams in technology condensed canned milk with sugar reduces the viscosity of finished products and increase the length of the destruction of structures in products with fruit jam.
 
Date 2012-04-03T07:18:46Z
2012-04-03T07:18:46Z
2012
 
Identifier Скорченко, Т. А. Визначення реологічних характеристик згущених молочник консервів з цукром та плодово-ягідними наповнювачами / Т. А. Скорченко, Н. В. Рябоконь // 2012. - С. 301-305.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/678
 
Language other