Способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
Способы производства сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными наполнителями Ways of condensed canned milk with sugar and fruit fillings |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Рябоконь, Н. В. Рябоконь, Н. В. Ryabokon, N. |
|
Subject |
Згущене молоко з цукром, плодово-ягідний наповнювач, сироп, реологічні показники, ефективна в’язкість, адгезія, міцність адгезії, смак, колір, запах, економія.
Сгущенное молоко с сахаром, плодово-ягодный наполнитель, сироп, реологические показатели, эффективная вязкость, адгезия, прочность адгезии, вкус, цвет, запах, экономия. Сondensed milk with sugar, fruit filling, syrup, rheological parameters, the effective viscosity, adhesion, adhesion strength, taste, color, smell, economy. |
|
Description |
Обґрунтовані способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами, що виготовляються з метою розширення асортименту молочних консервів на ринку Україні та розроблення нових видів згущених продуктів з підвищеною біологічною цінністю. Доведена доцільність використання в якості наповнювачів плодово-ягідних сиропів. Визначені реологічні та органолептичні показники згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами.
Обоснованы способы производства сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными наполнителями, которые производятся с целью расширения ассортимента молочных консервов на рынке Украины и разработка новых видов сгущенных продуктов с повышенной биологической ценностью. Доказана целесообразность использования в качестве наполнителей плодово-ягодных сиропов. Определены реологические и органолептические показатели сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными наполнителями. Ways of condensed canned milk with sugar and fruit fillings that are made in order to diversification of canned milk in the market of Ukraine and development of new types of condensed products are grounded. Feasibility the using fruit syrups as fillers. Certain the rheological and organoleptic properties of canned condensed milk with sugar and fruit fillings. |
|
Date |
2012-04-03T07:29:02Z
2012-04-03T07:29:02Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/679
|
|
Language |
other
|
|