Запис Детальніше

Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів
Сухое обезжиренное молоко как белковый обогатитель экструзионных картофелепродуктов
Skimmed milk protein as enrichment of extrusion potato products
 
Creator Шульга, О. С.
Шульга, О. С.
Shulga, O.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject сухе картопляне пюре
сухое картофельное пюре
dry mashed potatoes
cухе молоко
екструзійні продукти
сухе молоко
экструзионные продукты
cuhe milk
extrusion products
 
Description Наведено результати досліджень впливу сухого молока на якість екструзійних картоплепродуктів. Вибір сухого знежиреного молока обумовлений невеликим вмістом жиру в цьому продукті. Встановлено, що додавання сухого молока до 15 % позитивно впливає не тільки на органолептичні показники, а також підвищує харчову цінність готових виробів.
Приведены результаты исследований влияния сухого молока на качество экструзионных картофелепродуктов. Выбор сухого обезжиренного молока обусловлен небольшим содержанием жира в этом продукте. Установлено, что добавление сухого молока до 15% положительно влияет не только на органолептические показатели, а также повышает пищевую ценность готовых изделий.
The influence of dry milk quality of extrusion of potato products. Choose skimmed milk due to low-fat in this product. Found that adding milk powder to 15% positive effect not only on organoleptic properties and also increases the nutritional value of finished products.
 
Date 2012-04-03T15:50:25Z
2012-04-03T15:50:25Z
2008
 
Identifier Шульга, О. С. Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів / О. С. Шульга, А. В. Шаран, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. — 2008. — № 10(350). — С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/692
 
Language uk_UK