Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів
Сухое обезжиренное молоко как белковый обогатитель экструзионных картофелепродуктов Skimmed milk protein as enrichment of extrusion potato products |
|
Creator |
Шульга, О. С.
Шульга, О. С. Shulga, O. Шаран, А. В. Шаран, А. В. Sharan, A. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
сухе картопляне пюре
сухое картофельное пюре dry mashed potatoes cухе молоко екструзійні продукти сухе молоко экструзионные продукты cuhe milk extrusion products |
|
Description |
Наведено результати досліджень впливу сухого молока на якість екструзійних картоплепродуктів. Вибір сухого знежиреного молока обумовлений невеликим вмістом жиру в цьому продукті. Встановлено, що додавання сухого молока до 15 % позитивно впливає не тільки на органолептичні показники, а також підвищує харчову цінність готових виробів.
Приведены результаты исследований влияния сухого молока на качество экструзионных картофелепродуктов. Выбор сухого обезжиренного молока обусловлен небольшим содержанием жира в этом продукте. Установлено, что добавление сухого молока до 15% положительно влияет не только на органолептические показатели, а также повышает пищевую ценность готовых изделий. The influence of dry milk quality of extrusion of potato products. Choose skimmed milk due to low-fat in this product. Found that adding milk powder to 15% positive effect not only on organoleptic properties and also increases the nutritional value of finished products. |
|
Date |
2012-04-03T15:50:25Z
2012-04-03T15:50:25Z 2008 |
|
Identifier |
Шульга, О. С.
Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів / О. С. Шульга, А. В. Шаран, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. — 2008. — № 10(350). — С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/692 |
|
Language |
uk_UK
|
|