Запис Детальніше

Дослідження стану води в крохмальних суспензіях та клейстерах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження стану води в крохмальних суспензіях та клейстерах
Исследование состояния воды в крахмальных суспензиях и клейстерах
Study of water starch suspension and paste
 
Creator Грабовська, О. В.
Грабовская, Е. В.
Grabovska, O.
Парняков, О. С.
Парняков, А. С.
Parnyakov, O.
Михайлик, В. А.
Михайлик, В. А.
Mikhaylik, V.
 
Subject Калориметрія, крохмаль, клейстер, зв’язана вода.
Калориметрия, крахмал, клейстер, связанная вода.
Calorimetric, starch, paste, bound water.
 
Description Методом диференціальної скануючої калориметрії визначено вміст зв’язаної води в системі крохмаль-вода для різних видів крохмалю при зміні концентрації рідкої фази та в процесі клейстеризації.
Методом дифференциальной сканирующей калориметрии определены содержание связанной воды в системе крахмал-вода для различных видов крахмала при изменении концентрации жидкой фазы и в процессе клейстеризации.
The content of bound water in starch-water system, for different types of starch, by changing the concentration of liquid phase and in the process of gelation was determined by the method of differential scanning calorimeters.
Key words: calorimetric, starch, paste, bound water.
 
Date 2012-04-12T07:39:14Z
2012-04-12T07:39:14Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Стаття у журналі «Наукові праці ОНАХТ», випуск 40, том 2, Одеса, 2011, с. 76-80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/846
 
Language other