Запис Детальніше

Адгезія харчових продуктів в процесах пакування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Адгезія харчових продуктів в процесах пакування
Адгезия пищевых продуктов в процессах упаковки
Adhesion of foodstuff during packing
 
Creator Гуць, В. С.
Гуць, В. С.
Guts, V.
Коваль, О. А.
Коваль, О. А.
Koval, O.
 
Subject адгезія харчових продуктів
адгезия пищевых продуктов
adhesion of food
методика дослідження адгезії
методика исследования адгезии
methods of investigation of adhesion
 
Description Автори пропонують новий метод дослідження адгезії структурованих дисперсних систем. Установка проста в експлуатації, наявність програмного забезпечення, можливість проведення досліджень на підвищених швидкостях поділу продуктів з пластини, що дозволяють його широке впровадження в рахунках параметрів робочих елементів технологічного та пакувального обладнання. Отримані експериментальні дані адгезії вагою від желе з добавками пектину добре корелюють з даними посилання на аналогічні товари.
Авторы предлагают новый метод исследования адгезии структурированных дисперсных систем. Установка проста в эксплуатации, наличие программного обеспечения, возможность проведения исследований на повышенных скоростях разделения продуктов из пластины, позволяющие его широкое внедрение в счетах параметров рабочих элементов технологического и упаковочного оборудования. Полученные экспериментальные данные адгезии весом от желе с добавлением пектина хорошо коррелируют с данными ссылки на аналогичные товары.
The authors propose a new method of studying adhesion of structured disperse systems. Installation is simple in operation, the software, the ability to conduct research on high-speed separation of products from the plate, allowing its widespread implementation in the account settings work item processing and packaging equipment. The experimental data of adhesion weight of jelly with added pectin correlate well with data links to similar products.
 
Date 2012-04-28T08:00:44Z
2012-04-28T08:00:44Z
2006
 
Identifier Гуць, В. С. Адгезія харчових продуктів в процесах пакування / В. С.Гуць, О. А.Коваль // Упаковка. - 2006. - № 2. - С. 39-43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1035
 
Language other