Теоретичні аспекти розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теоретичні аспекти розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
Теоретические аспекты разработки мучных кондитерских изделий специального назначения Theoretical aspects of development of the special setting pastry products |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
Борошняні кондитерські вироби, нутриціологія, вітаміни, мінеральні речовини, цукрозамінники.
Мучные кондитерские изделия, нутрициология, витамины, минеральные вещества, сахарозаменители. Pastry products, science of nutrition, vitamins, mineral substances, sweetener. |
|
Description |
Обґрунтовані вимоги до розроблення борошняних кондитерських виробів з врахуванням віку, фізичного навантаження, стану здоров׳я людини.
Обоснованы требования к разработке мучных кондитерских изделий с учетом возраста, физической активности, состояния здоровья человека. Requirements to the development of pastry products taking into age, physical activity, state of health of person have been scientifically motivated. |
|
Date |
2012-05-01T04:31:02Z
2012-05-01T04:31:02Z 2001 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1041
|
|
Language |
uk_UK
|
|