Запис Детальніше

Теоретичні аспекти розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні аспекти розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
Теоретические аспекты разработки мучных кондитерских изделий специального назначения
Theoretical aspects of development of the special setting pastry products
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject Борошняні кондитерські вироби, нутриціологія, вітаміни, мінеральні речовини, цукрозамінники.
Мучные кондитерские изделия, нутрициология, витамины, минеральные вещества, сахарозаменители.
Pastry products, science of nutrition, vitamins, mineral substances, sweetener.
 
Description Обґрунтовані вимоги до розроблення борошняних кондитерських виробів з врахуванням віку, фізичного навантаження, стану здоров׳я людини.
Обоснованы требования к разработке мучных кондитерских изделий с учетом возраста, физической активности, состояния здоровья человека.
Requirements to the development of pastry products taking into age, physical activity, state of health of person have been scientifically motivated.
 
Date 2012-05-01T04:31:02Z
2012-05-01T04:31:02Z
2001
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1041
 
Language uk_UK