Запис Детальніше

Прояснення яблучного соку комбінованим способом з використанням ферментного препарату фруктазиму р і глинистого мінерала палигорськіта

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прояснення яблучного соку комбінованим способом з використанням ферментного препарату фруктазиму р і глинистого мінерала палигорськіта
Прояснение яблочного сока комбинированным способом с использованием ферментного препарата фруктазиму р и ​​глинистого минерала палыгорскит
Clarification of apple juice combined method using the enzyme preparation was fruktazymu and clay minerals palygorskite
 
Creator Матко, С. В.
Матко, С. В.
Matko, S.
Мельник, Л. М.
Мельник, Л. Н.
Melnik, L.
 
Subject яблучний сік
комбінований спосіб очищення
палигорськіт
ферментний препарат
прозорість
яблочный сок
комбинированный способ очистки палыгорскит
ферментный препарат
прозрачность
apple juice
combined method of refining
paligorscit
enzyme preparation
transparency
 
Description Досліджено ефективність застосування комбінованого способу на основі ферментного препарату фруктазиму Р і природного дисперсного мінерала палигорськіта для очищення яблучного соку, встановлено послідовність внесення реагентів та технологічні параметри оброблення. Визначено прозорість та органолептичні показники очищеного комбінованим способом яблучного соку.
Исследована эффективность применения комбинированного способа на основе ферментного препарата фруктазиму Р и природного дисперсного минерала палыгорскит для очистки яблочного сока, установлена ​​последовательность внесения реагентов и технологические параметры обработки. Определены прозрачность и органолептические показатели очищенного комбинированным способом яблочного сока.
Efficiency of application of the combined method (enzyme preparation and natural dispersion mineral paligorscit) for the refining of apple juice is analized and a sequence of adding reagents,, technological parameters of treatment is set. Transparency and organoleptich indexes in the cleared apple juice is definited.
 
Date 2012-05-21T13:13:31Z
2012-05-21T13:13:31Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Матко, С. В. Прояснення яблучного соку комбінованим способом з використанням ферментного препарату фруктазиму Р і глинистого мінерала палигорськіта / С. В. Матко, Л. М. Мельник // Харчова промисловість. - 2012. - Вип. 12. - С. 23-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1088
 
Language other