Прояснення яблучного соку комбінованим способом з використанням ферментного препарату фруктазиму р і глинистого мінерала палигорськіта
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Прояснення яблучного соку комбінованим способом з використанням ферментного препарату фруктазиму р і глинистого мінерала палигорськіта
Прояснение яблочного сока комбинированным способом с использованием ферментного препарата фруктазиму р и глинистого минерала палыгорскит Clarification of apple juice combined method using the enzyme preparation was fruktazymu and clay minerals palygorskite |
|
Creator |
Матко, С. В.
Матко, С. В. Matko, S. Мельник, Л. М. Мельник, Л. Н. Melnik, L. |
|
Subject |
яблучний сік
комбінований спосіб очищення палигорськіт ферментний препарат прозорість яблочный сок комбинированный способ очистки палыгорскит ферментный препарат прозрачность apple juice combined method of refining paligorscit enzyme preparation transparency |
|
Description |
Досліджено ефективність застосування комбінованого способу на основі ферментного препарату фруктазиму Р і природного дисперсного мінерала палигорськіта для очищення яблучного соку, встановлено послідовність внесення реагентів та технологічні параметри оброблення. Визначено прозорість та органолептичні показники очищеного комбінованим способом яблучного соку.
Исследована эффективность применения комбинированного способа на основе ферментного препарата фруктазиму Р и природного дисперсного минерала палыгорскит для очистки яблочного сока, установлена последовательность внесения реагентов и технологические параметры обработки. Определены прозрачность и органолептические показатели очищенного комбинированным способом яблочного сока. Efficiency of application of the combined method (enzyme preparation and natural dispersion mineral paligorscit) for the refining of apple juice is analized and a sequence of adding reagents,, technological parameters of treatment is set. Transparency and organoleptich indexes in the cleared apple juice is definited. |
|
Date |
2012-05-21T13:13:31Z
2012-05-21T13:13:31Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Матко, С. В. Прояснення яблучного соку комбінованим способом з використанням ферментного препарату фруктазиму Р і глинистого мінерала палигорськіта / С. В. Матко, Л. М. Мельник // Харчова промисловість. - 2012. - Вип. 12. - С. 23-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1088 |
|
Language |
other
|
|