Запис Детальніше

Локалізовані енергетичні впливи на вологовмісткі середовища харчових виробництв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Локалізовані енергетичні впливи на вологовмісткі середовища харчових виробництв
Локализованные энергетические влияния на влагосодержащие среды пищевых производств
Localized effect on the moisture-energy environment of food production
 
Creator Шевченко, О. Ю.
Шевченко, А. Ю.
Shevchenko, O. U.
Романюк, А. М.
Романюк, А. М.
Romanyk, A.
Шевченко, А. О.
Шевченко, А. О.
Shevchenko, A. O.
 
Subject енергетичний вплив
энергетическое влияние
impact energy
вологовмісті середовища
адіабатне кипіння
вакуумна обробка
влагосодержание сред
адиабатное кипение
вакуумная обработка
moisture protection
adiabatic boiling
vacuum processing
 
Description Розглянуто питання щодо впливу вакууму на вологовмісткі харчові середовища з метою руйнування міжклітинних структур і клітинних оболонок та запропоновано на цій основі нові технології по підвищенню соковіддачі.
Рассмотрено влияние вакуума на влагосодержащие пищевые среды с целью разрушения межклеточных структур и клеточных оболочек и предложены на этой основе новые технологии повышения сокоотдачи.
Questions about the impact of vacuum on water-containing food medium to destroy intercellular structures and cell membranes and proposed on this basis new technologies to improve leakage of juice.
 
Date 2012-05-30T13:09:05Z
2012-05-30T13:09:05Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Шевченко, О. Ю. Локалізовані енергетичні впливи на вологовмісткі середовища харчових виробництв / О. Ю. Шевченко, А. М. Романюк, А. О. Шевченко // Харчова промисловість. - 2012. - № 12. - С. 18 - 22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1131
 
Language other