Запис Детальніше

Екструзійні картоплепродукти з використанням яблучного та бурякового порошків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екструзійні картоплепродукти з використанням яблучного та бурякового порошків
Экструзионные картофелепродукты с использованием яблочного и свекольного порошков
Extrusion potato products with apple and beet powders
 
Creator Шульга, О. С.
Шульга, О. С.
Shulga, O.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Петрова, Ж. А.
Петрова, Ж. А.
Petrova, J.
 
Subject Сухе картопляне пюре, яблучний та буряковий порошки, екструзія, екструзій ні картоплепродукти, крохмаль, пектинові речовини, білок.
Сухое картофельное пюре, яблочный и свекольный порошок, экструзия, экструзионные картофелепродукты, крахмал, пектиновые вещества, белок.
Dry mashed potatoes, apple and beet powders, extrusion, extrusion potato products, starch, pectin, protein.
 
Description У статті наведені результати досліджень впливу яблучного та бурякового порошків на показники якості екструзійних картоплепродуктів, встановлені оптимальні значення дозування порошків, відмічено їх позитивний вплив на якість екструдатів та їх споживчі властивості. Наводиться визначений хімічний склад основної та додаткової сировини, що використовується при виробництві екструзійних картоплепродуктів.
В статье приведены результаты исследований влияния яблочного и свекольного порошков на показатели качества экструзионных картофелепродуктов, установлены оптимальные значения дозировки порошков, отмечено их положительное влияние на качество экструдатов и их потребительские свойства. Приводится химический состав основного и дополнительного сырья, используемого при производстве экструзионных картоплепродуктов.
The results of studies the influence of apple and beet powder on quality parameters of extrusion potato products, experimentally established optimal dosage value of powders and the their positive effect on extrudate quality and their consumer properties. We present chemically defined basic and supplementary materials used in the production of extrusion potato products.
 
Date 2012-06-09T08:03:48Z
2012-06-09T08:03:48Z
2009
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1260
 
Language uk_UK