Запис Детальніше

Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре
Эфирное масло укропа – естественный ароматизатор продуктов экструзии на основе сухого картофельного пюре
The essential oil of dill – natural flavoring products based on extrusion of dry mashed potatoes
 
Creator Шульга, О. С.
Шульга, О. С.
Shulga, O.
Фролова, Н. Е.
Фролова, Н. Э.
Frolova, N.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject екструзія
экструзия
extrusion
ефірна олія кропу
сухе картопляне пюре
масло укропа
сухое картофельное пюре
oil of dill
dry mashed potatoes
 
Description В статті наводяться результати досліджень щодо можливості використання ефірної олії кропу для екструзійних картоплепродуктів. Отримані продукти досліджені за органолептичними (колір, смак та аромат) та фізико-хімічними показниками (масова частка вологи, коефіцієнт спучування, міцність, ступінь набухання, водопоглинальна здатність, кількість водорозчинних речовин). На основі отриманих даних встановлена доцільність використання олії кропу у кількості 5 мл на 1 кг продукту.
В статье приводятся результаты исследований по возможности использования эфирного масла укропа для экструзионных картофелепродуктов. Полученные продукты исследованы по органолептическим (цвет, вкус и аромат) и физико-химическим показателям (массовая доля влаги, коэффициент вспучивания, прочность, степень набухания, водопоглотительная способность, количество водорастворимых веществ). На основе полученных данных установлена целесообразность использования масла укропа в количестве 5 мл на 1 кг продукта.
In this article the feasibility study on the use of essential oil of dill for extrusion potato products. These products are tested for organoleptic (color, taste and aroma) and physico-chemical parameters (moisture, swelling ratio, strength, degree of swelling, water absorbing capacity, the number of water-soluble substances). Based on the data established the feasibility of using oil of dill in an amount of 5 ml per 1 kg of product.
 
Date 2012-06-09T08:08:31Z
2012-06-09T08:08:31Z
2007
 
Identifier Шульга, О. С. Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре / О. С. Шульга, Н. Е. Фролова, В. М. Ковбаса // Продукты & ингредиенты. - 2007. - С. 18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1261
 
Language uk_UK