Запис Детальніше

Морквяний порошок як добавка до продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морквяний порошок як добавка до продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре
Морковный порошок как добавка к продуктам экструзии на основе сухого картофельного пюре
Carrot powder as an additive in food extrusion-based dry mashed potatoes
 
Creator Шульга, О. С.
Шульга, О. С.
Shulga, O.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject Екструзія, крохмалевмісна сировина, екструдер, морквяний порошок.
Экструзия, крахмалосодержащие сырье, экструдер, морковный порошок.
Extrusion, starch raw, extruder, carrot powder.
 
Description В статті наводяться результати досліджень щодо можливості використання морквяного порошку для виробництва екструзійних картоплепродуктів. Отримані продукти досліджені за органолептичними (колір, смак та аромат) та фізико-хімічними показниками (масова частка вологи, коефіцієнт спучування, міцність, ступінь набухання, водопоглинальна здатність, кількість водорозчинних речовин). На основі отриманих даних можна рекомендувати дозувати морквяний порошок у кількості 7 %.
В статье приводятся результаты исследований по возможности использования морковного порошка для производства экструзионных картофелепродуктов. Полученные продукты исследованы по органолептическим (цвет, вкус и аромат) и физико-химическим показателям (массовая доля влаги, коэффициент вспучивания, прочность, степень набухания, водопоглотительная способность, количество водорастворимых веществ). На основе полученных данных можно рекомендовать дозировать морковный порошок в количестве 7%.
The article presents the results of studies on the possibility of using carrot powder for the production of extrusion of potato products. These products are tested for organoleptic (color, taste and aroma) and physico-chemical parameters (moisture, swelling ratio, strength, degree of swelling, water absorbing capacity, the number of water-soluble substances). Based on the data obtained can be recommended dose carrot powder in the amount of 7%.
 
Date 2012-06-09T08:13:34Z
2012-06-09T08:13:34Z
2008
 
Identifier Шульга О.С. Морквяний порошок як добавка до продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре / О.С.Шульга, А.В.Шаран, В.М.Ковбаса // Продукты & ингредиенты. - К., 2008. - С. 114-115
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1262
 
Language uk_UK