Запис Детальніше

Як же змінюються баластні речовини в екструзійних картоплепродуктах під час екструзії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Як же змінюються баластні речовини в екструзійних картоплепродуктах під час екструзії
Как же меняются балластные вещества в экструзионных картофелепродуктах во время экструзии
How to change ballast substances in the extrusion potato products during extrusion
 
Creator Шульга, О. С.
Шульга, О. С.
Shulga, O.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
Петрова, Ж.
Петрова, Ж.
Petrova, J.
 
Subject Сухе картопляне пюре, екструзійні картоплепродукти, клітковина, пектинові речовини, екструзія.
Сухое картофельное пюре, экструзионные картоплепродукты, клетчатка, пектиновые вещества, экструзия.
Dry mashed potatoes, extrusion potatoproducts, fiber, pectin, extrusion.
 
Description У статті наведені результати досліджень зміни баластних речовин під час екструзії. З метою збільшення кількості баластних речовин в екструзійних картоплепродуктах були використані яблучний, буряковий та морквяний порошки. Встановлено, що загальний вміст зменшується на 0,5-0,6%.
В статье приведены результаты исследований изменения балластных веществ при экструзии. С целью увеличения количества балластных веществ в экструзионных картофелепродуктах были использованы яблочный, свекольный и морковный порошки. Установлено, что общее содержание уменьшается на 0,5-0,6%.
The results of research changes ballast substances during extrusion. In order to increase the number of ballast substances in the extrusion potato products were used apple, beet and carrot powder. Found that the total content is reduced by 0,5-0,6%.
 
Date 2012-06-09T08:35:23Z
2012-06-09T08:35:23Z
2009
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1264
 
Language uk_UK