Запис Детальніше

Физические аспекты оптимизирования технологии пивного сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Физические аспекты оптимизирования технологии пивного сусла
Фізичні аспекти оптимізування технології пивного сусла
Physical aspects of technology optimization wort
 
Creator Зубченко, В. С.
Зубченко, В. С.
Zubchenko, V.
Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
Романов, М .С.
Романов, М .С.
Romanov, М .
 
Subject Оптимизация, пивоварения, электромагнитные поля, сусло.
Оптимізація, пивоваріння, електромагнітні поля, сусло.
Оptimization, brewing, electromagnetic fields, mash.
 
Description Современное пивоварение ведет поиски новых подходов к решению вопроса повышения качества готовой продукции, ее конкурентности на рынке, знижения ссбестоимости. Наряду с повышением качества продукции актуальным вопросом есть повышение эффективности производства, основной составляющей которой есть эфективное использование сырья – в первую очередь зернопродуктов.
Сучасне пивоваріння веде пошуки нових підходів до вирішення питання підвищення якості готової продукції, її конкурентності на ринку, зниженя ссбестоімості. Поряд з підвищенням якості продукції актуальним питанням є підвищення ефективності виробництва, основною складовою якої є ефективне використання сировини - в першу чергу зернопродуктів.
Modern brewing is the search for new approaches to addressing quality of the finished product, its competitiveness in the market, znizheniya ssbestoimosti. In addition to improving the quality of products important issue is improving the efficiency of production, the main component of which is the effective use of raw materials - primarily grain products.
 
Date 2012-06-11T07:15:11Z
2012-06-11T07:15:11Z
2007
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1285
 
Language other