Физические аспекты оптимизирования технологии пивного сусла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Физические аспекты оптимизирования технологии пивного сусла
Фізичні аспекти оптимізування технології пивного сусла Physical aspects of technology optimization wort |
|
Creator |
Зубченко, В. С.
Зубченко, В. С. Zubchenko, V. Романова, З. М. Романова, З. Н. Romanova, Z. Романов, М .С. Романов, М .С. Romanov, М . |
|
Subject |
Оптимизация, пивоварения, электромагнитные поля, сусло.
Оптимізація, пивоваріння, електромагнітні поля, сусло. Оptimization, brewing, electromagnetic fields, mash. |
|
Description |
Современное пивоварение ведет поиски новых подходов к решению вопроса повышения качества готовой продукции, ее конкурентности на рынке, знижения ссбестоимости. Наряду с повышением качества продукции актуальным вопросом есть повышение эффективности производства, основной составляющей которой есть эфективное использование сырья – в первую очередь зернопродуктов.
Сучасне пивоваріння веде пошуки нових підходів до вирішення питання підвищення якості готової продукції, її конкурентності на ринку, зниженя ссбестоімості. Поряд з підвищенням якості продукції актуальним питанням є підвищення ефективності виробництва, основною складовою якої є ефективне використання сировини - в першу чергу зернопродуктів. Modern brewing is the search for new approaches to addressing quality of the finished product, its competitiveness in the market, znizheniya ssbestoimosti. In addition to improving the quality of products important issue is improving the efficiency of production, the main component of which is the effective use of raw materials - primarily grain products. |
|
Date |
2012-06-11T07:15:11Z
2012-06-11T07:15:11Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1285
|
|
Language |
other
|
|