Розширення асортименту і підвищення біологічної цінності пива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розширення асортименту і підвищення біологічної цінності пива
Расширение ассортимента и повышение биологической ценности пива The Expansion assortment and increasing of biological value beer |
|
Creator |
Мелетьєв, А. Є.
Мелетьев, А. Е. Meletev, A. Романова, З. М. Романова, З. Н. Romanova, Z. Бартош, Г. В. Бартош, Г. В. Bartosh, G. Тертиця, С. В. Тертица, С. В. Terticya, S. |
|
Subject |
імбир
имбирь ginger сусло біологічно активні речовини смак пива сусло биологически активные вещества вкус пива mash biological active material |
|
Description |
Досліджено особливості технології, органолептичні та аналітичні показники пиваз використанням імбиру як нетрадиційної біологічно активної сировини для розширення асортименту напою.
Исследованы особенности технологии, органолептические и аналитические показатели пиваз использованием имбиря как нетрадиционной биологически активной сырья для расширения ассортимента напитка. The Explored particularity technology, organolept, economic factors beer with use of ginger as untraditional biological active cheese for expansion of the assortment of thedrink. |
|
Publisher |
РВЦ НУХТ
|
|
Date |
2012-06-11T07:27:49Z
2012-06-11T07:27:49Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Наукові праці Національного університету харчових технологій
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286 |
|
Language |
other
|
|