Запис Детальніше

Розширення асортименту і підвищення біологічної цінності пива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розширення асортименту і підвищення біологічної цінності пива
Расширение ассортимента и повышение биологической ценности пива
The Expansion assortment and increasing of biological value beer
 
Creator Мелетьєв, А. Є.
Мелетьев, А. Е.
Meletev, A.
Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
Бартош, Г. В.
Бартош, Г. В.
Bartosh, G.
Тертиця, С. В.
Тертица, С. В.
Terticya, S.
 
Subject імбир
имбирь
ginger
сусло
біологічно активні речовини
смак пива
сусло
биологически активные вещества
вкус пива
mash
biological active material
 
Description Досліджено особливості технології, органолептичні та аналітичні показники пиваз використанням імбиру як нетрадиційної біологічно активної сировини для розширення асортименту напою.
Исследованы особенности технологии, органолептические и аналитические показатели пиваз использованием имбиря как нетрадиционной биологически активной сырья для расширения ассортимента напитка.
The Explored particularity technology, organolept, economic factors beer with use of ginger as untraditional biological active cheese for expansion of the assortment of thedrink.
 
Publisher РВЦ НУХТ
 
Date 2012-06-11T07:27:49Z
2012-06-11T07:27:49Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці Національного університету харчових технологій
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286
 
Language other