Запис Детальніше

Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Національного університету харчових технологій

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Національного університету харчових технологій
Научно-исследовательская работа на кафедре технологии хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищевых концентратов Национального университета пищевых технологий
Scientific-research work at the Department of technology of bread, confectionery, pasta and food concentrates National University of Food Technologies
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Устинов, Ю. В.
Устинов, Ю. В.
Ustinov, Yu.
 
Subject екструзія
харчові концентрати
борошно
суха клейковина
цукрозамінники
экструзия
пищевые концентраты
мука
сухая клейковина
сахарозаменители
extrusion
food concentrates
flour
dry gluten
sweeteners
 
Description Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.
Освещены научные разработки по улучшению качества изделий из муки пониженного качества, внедрение инновационных технологий в отрасли, использование нетрадиционного сырья и пищевых добавок с целью улучшения качества изделий, предания им оздоровительных свойств.
The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies to production, use of nontraditional raw materials and food ingre dients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown.
 
Date 2012-06-11T13:24:30Z
2012-06-11T13:24:30Z
2007
 
Identifier Ковбаса, В. М. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Національного університету харчових технологій / В. М. Ковбаса, Ю. В. Устинов // Хлебопекарское и кондитерское дело. - 2007. - № 2. - С. 46-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1314
 
Language uk_UK