Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Національного університету харчових технологій
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Національного університету харчових технологій
Научно-исследовательская работа на кафедре технологии хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищевых концентратов Национального университета пищевых технологий Scientific-research work at the Department of technology of bread, confectionery, pasta and food concentrates National University of Food Technologies |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Устинов, Ю. В. Устинов, Ю. В. Ustinov, Yu. |
|
Subject |
екструзія
харчові концентрати борошно суха клейковина цукрозамінники экструзия пищевые концентраты мука сухая клейковина сахарозаменители extrusion food concentrates flour dry gluten sweeteners |
|
Description |
Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.
Освещены научные разработки по улучшению качества изделий из муки пониженного качества, внедрение инновационных технологий в отрасли, использование нетрадиционного сырья и пищевых добавок с целью улучшения качества изделий, предания им оздоровительных свойств. The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies to production, use of nontraditional raw materials and food ingre dients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown. |
|
Date |
2012-06-11T13:24:30Z
2012-06-11T13:24:30Z 2007 |
|
Identifier |
Ковбаса, В. М. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Національного університету харчових технологій / В. М. Ковбаса, Ю. В. Устинов // Хлебопекарское и кондитерское дело. - 2007. - № 2. - С. 46-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1314 |
|
Language |
uk_UK
|
|