Запис Детальніше

Перспективи розвитку харчових концентратів в Україні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи розвитку харчових концентратів в Україні
Перспективы развития пищевых концентратов в Украине
Prospects of development of food concentrates in Ukraine
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject харчові концентрати
харчова і біологічна цінність
мюслі
сухі сніданки
екструзійна технологія
пищевые концентраты
пищевая и биологическая ценность
мюсли
сухие завтраки
экструзионная технология
food concentrates
food and biological value
mussels
dried breakfasts
extrusion technology
 
Description У статті висвітлено стан розвитку харчоконцентратної галузі України на сьогоднішній день. Особливу увагу приділено першим і другим обіднім стравам, мюслям, сухим сніданкам, отриманих методом екструзії. Показані основні напрями розвитку харчоконцентратної галузі.
В статье отражено состояние развития пищеконцентратной отрасли Украины на сегодняшний день. Особенное внимание уделено первым и вторым обеденным блюдам, мюслям, сухим завтракам, полученных методом экструзии. Показаны основные направления развития пищеконцентратной отрасли.
The article presents the current of the Ukrainian food concentrate production nowadays. The special attention has been given to the preparation of the first and second dinner meals, mussels, dried breakfasts, produced by means of extrusion. The main streamlines of the prospective development of the food concentrates industry are shown.
 
Date 2012-06-11T13:27:33Z
2012-06-11T13:27:33Z
2007
 
Identifier Ковбаса, В. М. Перспективи розвитку харчових концентратів в Україні / В. М. Ковбаса // Наукові праці ОНАХТ. - Вип. 30, Т. 2. - С. 173-175.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1315
 
Language uk_UK