Перспективи розвитку харчових концентратів в Україні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи розвитку харчових концентратів в Україні
Перспективы развития пищевых концентратов в Украине Prospects of development of food concentrates in Ukraine |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
харчові концентрати
харчова і біологічна цінність мюслі сухі сніданки екструзійна технологія пищевые концентраты пищевая и биологическая ценность мюсли сухие завтраки экструзионная технология food concentrates food and biological value mussels dried breakfasts extrusion technology |
|
Description |
У статті висвітлено стан розвитку харчоконцентратної галузі України на сьогоднішній день. Особливу увагу приділено першим і другим обіднім стравам, мюслям, сухим сніданкам, отриманих методом екструзії. Показані основні напрями розвитку харчоконцентратної галузі.
В статье отражено состояние развития пищеконцентратной отрасли Украины на сегодняшний день. Особенное внимание уделено первым и вторым обеденным блюдам, мюслям, сухим завтракам, полученных методом экструзии. Показаны основные направления развития пищеконцентратной отрасли. The article presents the current of the Ukrainian food concentrate production nowadays. The special attention has been given to the preparation of the first and second dinner meals, mussels, dried breakfasts, produced by means of extrusion. The main streamlines of the prospective development of the food concentrates industry are shown. |
|
Date |
2012-06-11T13:27:33Z
2012-06-11T13:27:33Z 2007 |
|
Identifier |
Ковбаса, В. М. Перспективи розвитку харчових концентратів в Україні / В. М. Ковбаса // Наукові праці ОНАХТ. - Вип. 30, Т. 2. - С. 173-175.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1315 |
|
Language |
uk_UK
|
|