Запис Детальніше

Підготовка меляси до введення в корми

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підготовка меляси до введення в корми
Подготовка мелассы к введению в корма
Preparing of molasses to introduction into forage
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Євтушенко, О. О.
Евтушенко, О. А.
Yevtushenko, O.
Момот, В. Г.
Момот, В. Г.
Momot, V.
 
Subject рідкі компоненти
меляса
сахароза
вуглеводневі корми
технологія
жидкие компоненты
меласса
сахароза
углеводные корма
технология
liquid components
molasses
saccharose
carbohydrates forage
technology
 
Description Рідкі компоненти є цінним ресурсом в технології комбікормів. В статті наведено інформацію про хімічний склад та фізичні властивості меляси. Є традиційна енергоємна технологія підготовки меляси до введення в корми. Запропоновано змішувати мелясу з борошнистою сировиною. Після чого продукт розчиняють у воді. Концентрацію меляси у воді визначають за оптичною густиною (діапазон хвиль – 559…562 нм, довжина кювети – 5 мм). Розчин меляси розпилюють для введення в корм. Цей корм гранулюють. Температура зберігання меляси в розсипному стані – до 15 ºС. Така технологія може поліпшити екологічну ситуацію. Жидкие компоненты являются ценным ресурсом в технологии комбикормов. В статье наведена информация о химическом составе и физических свойствах мелассы. Существует традиционная энергоёмкая технология подготовки мелассы к введению в корма. Предложено смешивать мелассу с мучистым сырьём. После чего продукт растворяют в воде. Концентрацию мелассы в воде определяют по оптической плотности (диапазон волн – 559…562 нм, длина кюветы – 5 мм). Раствор мелассы распыляют для введения в корм. Этот корм гранулируют. Температура сохранения мелассы в рассыпном состоянии – до 15 ºС. Даная технология может улучшить экологическую ситуацию. Liquid components are valuable resources in technology of forage. In the article was produced information about chemical composition and physical properties of molasses. It is power consumption technology preparing of molasses to introduction into forage. Propose to mix molasses with mealy raw material. Whereupon the product dissolves in water. Concentration of molasses in water determine at the optical density (wave band – 559…562 нm, measure of cuvette – 5 mm). Solution of molasses has to spray to introduction into forage. This forage has to granulate. Temperature of preservation molasses powdery condition – to 15 ºС. Such technology can improve ecological situation.
 
Date 2012-06-12T19:18:23Z
2012-06-12T19:18:23Z
2010
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Підготовка меляси до введення в корми / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. Г. Момот // Хранение и переработка зерна. – 2010. - № 3. - C. 51-52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1340
 
Language uk_UK