Запис Детальніше

Нові розробки кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів у виробництві екструзійних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові розробки кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів у виробництві екструзійних продуктів
Новые разработки кафедры технологии хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищевых концентратов в производстве экструзионных продуктов
New developments of the Department of technology of bread, confectionery, pasta and food concentrates in the production of extrusion products
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject Екструзія, харчові концентрати, сухі сніданки, начинка.
Экструзия, пищевые концентраты, сухие завтраки, начинка.
Extrusion, food concentrates, dried breakfasts, filling.
 
Description Висвітлені наукові дослідження з розроблення нових видів харчових концентратів з використання сучасних методів оброблення сировини, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.
Освещены научные исследования по разработке новых видов пищевых концентратов из использованием современных методов обработки сырья, использованию нетрадиционного сырья и пищевых добавок с целью улучшения качества изделий, предания им оздоровительных свойств.
The scientific investigations in development of new types of food concentrates with the use of modern methods of treatment of raw materials, use of nontraditional raw materials and food ingredients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown.
 
Date 2012-06-12T19:18:03Z
2012-06-12T19:18:03Z
2007
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1339
 
Language uk_UK