Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом
Проблемы и результаты исследования процессов охлаждения хлебобулочных изделий вакуумно-испарительным способом Problems and results of investigations of cooling bakery vacuum evaporation method |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Ковальов, О. В. Ковальов, А. В. Kovalyov, O. V. Місечко, Н. О. Мисечко, Н. А. Misechko, N. |
|
Subject |
охолодження
волога хліб випікання охлаждение влага хлеб выпекание cooling water bread baking |
|
Description |
В статті показано результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом.
В статье показаны результаты исследования процессов охлаждения хлебобулочных изделий вакуумно-испарительным способом. The article shows the results of investigations of cooling bakery vacuum evaporation method. |
|
Date |
2012-06-12T19:21:47Z
2012-06-12T19:21:47Z 2009 |
|
Identifier |
Ковбаса, В. М. Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом / В. М. Ковбаса, О. Ковальов, H. О. Місечко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 4. – С. 20-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1341 |
|
Language |
uk_UK
|
|