Запис Детальніше

Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом
Проблемы и результаты исследования процессов охлаждения хлебобулочных изделий вакуумно-испарительным способом
Problems and results of investigations of cooling bakery vacuum evaporation method
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Ковальов, О. В.
Ковальов, А. В.
Kovalyov, O. V.
Місечко, Н. О.
Мисечко, Н. А.
Misechko, N.
 
Subject охолодження
волога
хліб
випікання
охлаждение
влага
хлеб
выпекание
cooling
water
bread
baking
 
Description В статті показано результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом.
В статье показаны результаты исследования процессов охлаждения хлебобулочных изделий вакуумно-испарительным способом.
The article shows the results of investigations of cooling bakery vacuum evaporation method.
 
Date 2012-06-12T19:21:47Z
2012-06-12T19:21:47Z
2009
 
Identifier Ковбаса, В. М. Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом / В. М. Ковбаса, О. Ковальов, H. О. Місечко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 4. – С. 20-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1341
 
Language uk_UK