Напої на основі молочної сироватки з пророщеними злаками
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Напої на основі молочної сироватки з пророщеними злаками
Напитки на основе молочной сыворотки с пророщенными злаками Drinks based on whey with germinated cereals |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Красуля, О. О. Красуля, Е. А. Krasulya, O. |
|
Subject |
Молочна сироватка, ступінь розчинення, в’язкість, напій на основі молочної сироватки, пророщені злаки «Прозер».
Молочная сыворотка, степень растворимости, вязкость, напиток на основе молочной сыворотки, пророщенные злаки «Прозер». Degree of dissolution, viscidity, drink based on whey, of germinated cereals «Prozer». |
|
Description |
У статті обґрунтовано доцільність внесення продуктів лікувально-профілактичного харчування - пророщених злаків «Прозер» в напої на основі молочної сироватки та наведено результати зміни динамічної в’язкості напоїв в залежності від дози наповнювачів та їх розчинності під часі зберігання.
В статье обосновано целесообразность внесения продуктов лечебно-профилактического питания – пророщенных злаков «Прозер» в напитки на основе молочной сыворотки и приведено результаты изменения динамической вязкости напитков в зависимости от дозы внесения наполнителей и их растворимости во время хранения. In the article grounded expedience of bringing of treatment and preventive nutrition - germinated cereals of «Prozer» in drink based on whey and the results of change of dynamic viscidity of drinks depending on the dose of addition and their solubility during storage. |
|
Date |
2012-06-13T08:47:59Z
2012-06-13T08:47:59Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1362
|
|
Language |
other
|
|