Запис Детальніше

Зернові продукти у виробництві морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зернові продукти у виробництві морозива
Зерновые продукты в производстве мороженого
Use of Cereal Products in Ice Cream Production
 
Creator Рибак, О. М.
Рыбак, А. Н.
Rybak, O.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
комбінування сировини
структура морозива
стабілізаційна система
вівсяне борошно
комбинирование сырья
структура мороженого
стабилизационная система
овсяная мука
raw combination
ice cream structure
stabilizing system
oatmeal
 
Description З метою заміни у технології морозива стабілізаційних систем, закордонного виробництва було досліджено вівсяне борошно. Встановлено, що внесення 2…3 % вівсяного борошна дає можливість замінити 40…50 % кількості стабілізаційної системи із забезпеченням у готовому продукті належних якісних показників.
С целью замены в технологии мороженого стабилизационных систем исследована мука овсяная. Установлено, что внесение 2…3 % овсяной муки дает возможность заменить 40…50 % стабилизационной системы с обеспечением в готовом продукте необходимых качественных показателей.
In order to replace imported stabilizers, used in ice cream technology, it has been examined oatmeal. It has been established that 3 % of oatmeal can substitute up to 50 % of stabilizing systems still provide the same standard ice cream quality.
 
Date 2012-06-13T16:51:18Z
2012-06-13T16:51:18Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Рибак, О. М. Зернові продукти у виробництві морозива / О. М. Рибак // Продукты & ингридиенты. - 2012. – №3. - С. 35-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1409
 
Language other