Зернові продукти у виробництві морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зернові продукти у виробництві морозива
Зерновые продукты в производстве мороженого Use of Cereal Products in Ice Cream Production |
|
Creator |
Рибак, О. М.
Рыбак, А. Н. Rybak, O. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream комбінування сировини структура морозива стабілізаційна система вівсяне борошно комбинирование сырья структура мороженого стабилизационная система овсяная мука raw combination ice cream structure stabilizing system oatmeal |
|
Description |
З метою заміни у технології морозива стабілізаційних систем, закордонного виробництва було досліджено вівсяне борошно. Встановлено, що внесення 2…3 % вівсяного борошна дає можливість замінити 40…50 % кількості стабілізаційної системи із забезпеченням у готовому продукті належних якісних показників.
С целью замены в технологии мороженого стабилизационных систем исследована мука овсяная. Установлено, что внесение 2…3 % овсяной муки дает возможность заменить 40…50 % стабилизационной системы с обеспечением в готовом продукте необходимых качественных показателей. In order to replace imported stabilizers, used in ice cream technology, it has been examined oatmeal. It has been established that 3 % of oatmeal can substitute up to 50 % of stabilizing systems still provide the same standard ice cream quality. |
|
Date |
2012-06-13T16:51:18Z
2012-06-13T16:51:18Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рибак, О. М. Зернові продукти у виробництві морозива / О. М. Рибак // Продукты & ингридиенты. - 2012. – №3. - С. 35-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1409 |
|
Language |
other
|
|