Використання рідкого дріжджового концентрату у хлібопеченні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання рідкого дріжджового концентрату у хлібопеченні
Использование жидкого дрожжевого концентрата в хлебопечении The use of liquid yeast concentrate in the bakery |
|
Creator |
Волкова, Г. А.
Волкова, Г. А. Volkova, G. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Ройтер, І. М. Ройтер, И. М. Royter, I. |
|
Subject |
Дріжджовий концентрат, якість, зберігання, бродіння, економія.
Дрожжевой концентрат, качество, хранение, брожение, экономия. Yeast concentrate, quality, storage, fermentation, savings. |
|
Description |
Вивчено якість рідкого дріжджового концентрату, його технологічні властивості та вплив на показники тіста і хліба.
Изучено качество жидкого дрожжевого концентрата, его технологические свойства и влияние на показатели теста и хлеба. Studied quality of liquid yeast concentrate its technological properties and influence on the test results and bread. |
|
Date |
2012-06-13T19:54:41Z
2012-06-13T19:54:41Z 1974 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1416
|
|
Language |
uk_UK
|
|