Запис Детальніше

Використання рідкого дріжджового концентрату у хлібопеченні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання рідкого дріжджового концентрату у хлібопеченні
Использование жидкого дрожжевого концентрата в хлебопечении
The use of liquid yeast concentrate in the bakery
 
Creator Волкова, Г. А.
Волкова, Г. А.
Volkova, G.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Ройтер, І. М.
Ройтер, И. М.
Royter, I.
 
Subject Дріжджовий концентрат, якість, зберігання, бродіння, економія.
Дрожжевой концентрат, качество, хранение, брожение, экономия.
Yeast concentrate, quality, storage, fermentation, savings.
 
Description Вивчено якість рідкого дріжджового концентрату, його технологічні властивості та вплив на показники тіста і хліба.
Изучено качество жидкого дрожжевого концентрата, его технологические свойства и влияние на показатели теста и хлеба.
Studied quality of liquid yeast concentrate its technological properties and influence on the test results and bread.
 
Date 2012-06-13T19:54:41Z
2012-06-13T19:54:41Z
1974
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1416
 
Language uk_UK