Інтенсифікація процесу зброджування сусла магнітними полями
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтенсифікація процесу зброджування сусла магнітними полями
Интенсификация процесса брожения сусла магнитными полями Intensification of fermentation of starch raw materials by magnetic fields |
|
Creator |
Романова, З. М.
Романова, З. Н. Romanova, Z. Зубченко, В. С. Зубченко, В. С. Zubchenko, V. Стасюк, В. В. Стасюк, В. В. Stasyuk, V. |
|
Subject |
пивне сусло
магнітне поле дріжджі сухі речовини ферменти пивное сусло магнитное поле дрожжи сухие вещества ферменти beer magnetic field yeasts dry matters enzymes |
|
Description |
Проведена оброблення дослідних зразків пивного сусла з дріжджами впродовж 10 хвилин магнітним полем перед початком та під час бродіння. Оптимальний час обробки магнітним полем 20кА/м впродовж 10 хв.
Проведена обработка опытных образцов пивного сусла с дрожжами на протяжении 10 минут магнитным полем перед началом и во время брожения. Treatment of pre-production models of beer is conducted with yeasts during 10 minutes by the magnetic field before the beginning and during fermentation. Optimum process of treatment by the magnetic field 20 kA/т daring 10 min. |
|
Date |
2012-06-14T08:14:50Z
2012-06-14T08:14:50Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Романова, З. М. Інтенсифікація процесу зброджування сусла магнітними полями / З. М. Романова, В. С. Зубченко, В. В. Стасюк // Харчова промисловість. - 2011. - № 10. - С. 183-186.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1440 |
|