Запис Детальніше

Інтенсифікація процесу зброджування сусла магнітними полями

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсифікація процесу зброджування сусла магнітними полями
Интенсификация процесса брожения сусла магнитными полями
Intensification of fermentation of starch raw materials by magnetic fields
 
Creator Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
Зубченко, В. С.
Зубченко, В. С.
Zubchenko, V.
Стасюк, В. В.
Стасюк, В. В.
Stasyuk, V.
 
Subject пивне сусло
магнітне поле
дріжджі
сухі речовини
ферменти
пивное сусло
магнитное поле
дрожжи
сухие вещества
ферменти
beer
magnetic field
yeasts
dry matters
enzymes
 
Description Проведена оброблення дослідних зразків пивного сусла з дріжджами впродовж 10 хвилин магнітним полем перед початком та під час бродіння. Оптимальний час обробки магнітним полем 20кА/м впродовж 10 хв.
Проведена обработка опытных образцов пивного сусла с дрожжами на протяжении 10 минут магнитным полем перед началом и во время брожения.
Treatment of pre-production models of beer is conducted with yeasts during 10 minutes by the magnetic field before the beginning and during fermentation. Optimum process of treatment by the magnetic field 20 kA/т daring 10 min.
 
Date 2012-06-14T08:14:50Z
2012-06-14T08:14:50Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Романова, З. М. Інтенсифікація процесу зброджування сусла магнітними полями / З. М. Романова, В. С. Зубченко, В. В. Стасюк // Харчова промисловість. - 2011. - № 10. - С. 183-186.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1440