Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсової роботи «Розрахунок собівартості продукції на підприємствах хлібопекарної промисловості» для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсової роботи «Розрахунок собівартості продукції на підприємствах хлібопекарної промисловості» для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання
Методические указания к выполнению курсовой работы "Расчет себестоимости продукции на предприятиях хлебопекарной промышленности» для студ. спец. 6.091700 «Технология хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищевых концентратов» дневной и заочной форм обучения
Guidance for course work "Calculation of production costs in the baking industry" for the studio. special. 6.091700 "Technology of bread, pastry, pasta and harchokontsentrativ" full-time and distance learning
 
Creator Рибачук-Ярова, Т. В.
Рыбачук-Яровая, Т. В.
Ribachuk-Yarova, T.
Мостенська, Т. Л.
Мостенская, Т. Л.
Mostenska, T.
Сичевський, М. П.
Сычевский, Н. П.
Sichevskyy, N.
Крупська, Т. М.
Крупская, Т. Н.
Krupska, T.
 
Subject статті витрат
статьи расходов
articles costs
елементи витрат
прибуток
ціна
элементы затрат
прибыль
цена
cost elements
yield
price
 
Description Наведені особливості розрахунку витрат при виробництві продукції на підприємствах хлібопекарської (кондитерської, макаронної) галузі.
Приведены особенности расчета затрат при производстве продукции на предприятиях хлебопекарной (кондитерской, макаронной) отрасли.
The features of cost accounting in manufacturing output in the bakery (pastry, macaroni) industry.
 
Publisher РВЦ НУХТ
 
Date 2012-06-18T07:44:14Z
2012-06-18T07:44:14Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1610
 
Language other