Методичні вказівки до виконання курсової роботи «Розрахунок собівартості продукції на підприємствах хлібопекарної промисловості» для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання курсової роботи «Розрахунок собівартості продукції на підприємствах хлібопекарної промисловості» для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання
Методические указания к выполнению курсовой работы "Расчет себестоимости продукции на предприятиях хлебопекарной промышленности» для студ. спец. 6.091700 «Технология хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищевых концентратов» дневной и заочной форм обучения Guidance for course work "Calculation of production costs in the baking industry" for the studio. special. 6.091700 "Technology of bread, pastry, pasta and harchokontsentrativ" full-time and distance learning |
|
Creator |
Рибачук-Ярова, Т. В.
Рыбачук-Яровая, Т. В. Ribachuk-Yarova, T. Мостенська, Т. Л. Мостенская, Т. Л. Mostenska, T. Сичевський, М. П. Сычевский, Н. П. Sichevskyy, N. Крупська, Т. М. Крупская, Т. Н. Krupska, T. |
|
Subject |
статті витрат
статьи расходов articles costs елементи витрат прибуток ціна элементы затрат прибыль цена cost elements yield price |
|
Description |
Наведені особливості розрахунку витрат при виробництві продукції на підприємствах хлібопекарської (кондитерської, макаронної) галузі.
Приведены особенности расчета затрат при производстве продукции на предприятиях хлебопекарной (кондитерской, макаронной) отрасли. The features of cost accounting in manufacturing output in the bakery (pastry, macaroni) industry. |
|
Publisher |
РВЦ НУХТ
|
|
Date |
2012-06-18T07:44:14Z
2012-06-18T07:44:14Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1610
|
|
Language |
other
|
|