Запис Детальніше

Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія»
Менеджмент предприятий с основами предпринимательства: Методические указания к изучению дисциплины, проведению практических занятий и выполнения контрольной (расчетной) работы для студ. спец. «Технология хранения, консервирования и переработки мяса» направления подготовки 0.917 «Пищевые технологии и инженерия»
Management companies of the basics of business: Guidance for the discipline, the workshops and performance control (estimated) work for the studio. special. "Storage Technology, canning and meat processing" area of training 0,917 "Food Technology and Engineering»
 
Creator Рибачук-Ярова, Т. В.
Рыбачук-Яровая, Т. В.
Ribachuk-Yarova, T.
Мостенська, Т. Л.
Мостенская, Т. Л.
Mostenska, T.
Драган, О. І.
Драган, Е. И.
Dragan, O.
Бойко, І. А.
Бойко, И. А.
Boyko, I.
Суха, І. В.
Суха, И. В.
Suha, I.
 
Subject лекційні і практичні заняття
лекционные и практические занятия
lectures and practical classes
завдання
контрольна робота
питання до іспиту
задачи контрольная работа
вопросы к экзамену
problem control work
the questions for the exam
 
Description Методичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю на підприємствах м'ясопереробної промисловості.
Методические указания разработаны с целью формирования у студентов знаний, способностей и практических навыков в управлении деятельностью на предприятиях мясоперерабатывающей промышленности.
Methodological guidelines are designed to shape students' knowledge, abilities and skills in the management of enterprises in the meat processing industry.
 
Date 2012-06-18T08:17:43Z
2012-06-18T08:17:43Z
2010
 
Identifier Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної і розрахункової робіт для студентів спеціальності для студентів спеціальності 6.091700 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» / Т. Л. Мостенська, О. І. Драган, Т. В. Ярова, І. А. Бойко, І. В. Суха – К.: НУХТ, 2010. – 105 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1617
 
Language other