Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія»
Менеджмент предприятий с основами предпринимательства: Методические указания к изучению дисциплины, проведению практических занятий и выполнения контрольной (расчетной) работы для студ. спец. «Технология хранения, консервирования и переработки мяса» направления подготовки 0.917 «Пищевые технологии и инженерия» Management companies of the basics of business: Guidance for the discipline, the workshops and performance control (estimated) work for the studio. special. "Storage Technology, canning and meat processing" area of training 0,917 "Food Technology and Engineering» |
|
Creator |
Рибачук-Ярова, Т. В.
Рыбачук-Яровая, Т. В. Ribachuk-Yarova, T. Мостенська, Т. Л. Мостенская, Т. Л. Mostenska, T. Драган, О. І. Драган, Е. И. Dragan, O. Бойко, І. А. Бойко, И. А. Boyko, I. Суха, І. В. Суха, И. В. Suha, I. |
|
Subject |
лекційні і практичні заняття
лекционные и практические занятия lectures and practical classes завдання контрольна робота питання до іспиту задачи контрольная работа вопросы к экзамену problem control work the questions for the exam |
|
Description |
Методичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю на підприємствах м'ясопереробної промисловості.
Методические указания разработаны с целью формирования у студентов знаний, способностей и практических навыков в управлении деятельностью на предприятиях мясоперерабатывающей промышленности. Methodological guidelines are designed to shape students' knowledge, abilities and skills in the management of enterprises in the meat processing industry. |
|
Date |
2012-06-18T08:17:43Z
2012-06-18T08:17:43Z 2010 |
|
Identifier |
Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної і розрахункової робіт для студентів спеціальності для студентів спеціальності 6.091700 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» / Т. Л. Мостенська, О. І. Драган, Т. В. Ярова, І. А. Бойко, І. В. Суха – К.: НУХТ, 2010. –
105 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1617 |
|
Language |
other
|
|