Запис Детальніше

Концептуальні засади підготовки фахівців з менеджменту для підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Концептуальні засади підготовки фахівців з менеджменту для підприємств харчової промисловості
Концептуальные основы подготовки специалистов по менеджменту для предприятий пищевой промышленности
Conceptual basics of preparing specialists in management for enterprises of food industry
 
Creator Мазник, Л. В.
Мазник, Л. В.
Maznyk, L.
Мазник, К. С.
Мазник, К. С.
Maznyk, K.
 
Subject психологічна готовність
психологическая готовность
psychological radiness
сучасні освітні технології
системний підхід
культуральний підхід
індивідуальні здібності
современные образовательные технологии
системный подход
культуральный подход
индивидуальные способности
modern educational technologies
system approach
cultural approach
personal abilities
 
Date 2012-06-22T13:13:20Z
2012-06-22T13:13:20Z
2012
 
Identifier Мазник, Л. В. Концептуальні засади підготовки фахівців з менеджменту для підприємств харчової промисловості / Л. В.Мазник, К. С. Мазник // VIII міжнародна науково-практична конференція "Управління сучасним підприємством".-К.:НУХТ,2012. – С. 87-89.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1765
 
Language other