Концептуальні засади підготовки фахівців з менеджменту для підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Концептуальні засади підготовки фахівців з менеджменту для підприємств харчової промисловості
Концептуальные основы подготовки специалистов по менеджменту для предприятий пищевой промышленности Conceptual basics of preparing specialists in management for enterprises of food industry |
|
Creator |
Мазник, Л. В.
Мазник, Л. В. Maznyk, L. Мазник, К. С. Мазник, К. С. Maznyk, K. |
|
Subject |
психологічна готовність
психологическая готовность psychological radiness сучасні освітні технології системний підхід культуральний підхід індивідуальні здібності современные образовательные технологии системный подход культуральный подход индивидуальные способности modern educational technologies system approach cultural approach personal abilities |
|
Date |
2012-06-22T13:13:20Z
2012-06-22T13:13:20Z 2012 |
|
Identifier |
Мазник, Л. В. Концептуальні засади підготовки фахівців з менеджменту для підприємств харчової промисловості / Л. В.Мазник, К. С. Мазник // VIII міжнародна науково-практична конференція "Управління сучасним підприємством".-К.:НУХТ,2012. – С. 87-89.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1765 |
|
Language |
other
|
|