Ефективність застосування молочної сироватки в хлібопеченні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективність застосування молочної сироватки в хлібопеченні
Эффективность применения молочной сыворотки в хлебопечении The effectiveness of dairy whey in bakery |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Сисоєв, І. О. Сысоев, И. А. Sysoev, I. Ройтер, І. М. Ройтер, И. М. Royter, I. Висоцький, Г. П. Высоцкий, Г. П. Visotskiy, G. |
|
Subject |
Опара, тісто, молочна сироватка, вихід хліба.
Опара, тесто, молочная сыворотка, выход хлеба. Sponge dough, dairy whey, the yield of bread. |
|
Description |
В статті наведено результати досліджень впливу молочної сироватки на показники технологічного процесу та якість хліба, приготованого на рідких та густих опарах. Розрахунок економічної ефективності свідчить про доцільність застосування молочної сироватки в хлібопеченні.
The results of investigations of the influence of dairy whey on the performance of the process and the quality of bread prepared with sponge dough. The calculation of the cost-effectiveness evidence on whether the use of whey in bread baking. В статье приведены результаты исследования влияния молочной сыворотки на показатели технологического процесса и качество хлеба, приготовленного на жидких и густых опарах. Расчет экономической эффективности свидетельствует о целесообразности применения молочной сыворотки в хлебопечении. |
|
Date |
2012-06-25T08:12:50Z
2012-06-25T08:12:50Z 1972 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1787
|
|
Language |
uk_UK
|
|