Запис Детальніше

Ефективність застосування молочної сироватки в хлібопеченні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність застосування молочної сироватки в хлібопеченні
Эффективность применения молочной сыворотки в хлебопечении
The effectiveness of dairy whey in bakery
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сисоєв, І. О.
Сысоев, И. А.
Sysoev, I.
Ройтер, І. М.
Ройтер, И. М.
Royter, I.
Висоцький, Г. П.
Высоцкий, Г. П.
Visotskiy, G.
 
Subject Опара, тісто, молочна сироватка, вихід хліба.
Опара, тесто, молочная сыворотка, выход хлеба.
Sponge dough, dairy whey, the yield of bread.
 
Description В статті наведено результати досліджень впливу молочної сироватки на показники технологічного процесу та якість хліба, приготованого на рідких та густих опарах. Розрахунок економічної ефективності свідчить про доцільність застосування молочної сироватки в хлібопеченні.
The results of investigations of the influence of dairy whey on the performance of the process and the quality of bread prepared with sponge dough. The calculation of the cost-effectiveness evidence on whether the use of whey in bread baking.
В статье приведены результаты исследования влияния молочной сыворотки на показатели технологического процесса и качество хлеба, приготовленного на жидких и густых опарах. Расчет экономической эффективности свидетельствует о целесообразности применения молочной сыворотки в хлебопечении.
 
Date 2012-06-25T08:12:50Z
2012-06-25T08:12:50Z
1972
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1787
 
Language uk_UK