Запис Детальніше

Узагальнення досвіду роботи хлібопекарських підприємств по використанню дріжджового молока замість пресованих дріжджів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Узагальнення досвіду роботи хлібопекарських підприємств по використанню дріжджового молока замість пресованих дріжджів
Обобщение опыта работы хлебопекарных предприятий по использованию дрожжевого молока взамен прессованных дрожжей
Generalization of experience of the baking enterprises for use of barmy milk instead of the pressed yeast
 
Creator Ройтер, І. М.
Ройтер, И. М.
Royter, I.
Волкова, Г. А.
Волкова, Г. А.
Volkova, G.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject Дріжджове молоко, концентрація, підіймальна сила, зберігання.
Дрожжевое молоко, концентрация, подъёмная сила, хранение.
Barmy milk, concentration, carrying power, storage.
 
Description В статті наведено показники якості дріжджового молока та їх зміни під час зберігання. Досліджено показники якості хліба та здобних виробів із застосуванням дріжджового молока та розрахована економічна ефективність.
В статье приведены показатели качества дрожжевого молока а также их изменение в процессе хранения. Исследованы показатели качества хлеба и сдобных изделий приготовленных на дрожжевом молоке, а также рассчитана экономическая эффективность.
Indicators of quality of barmy milk and also their change in storage process are given in article. Indicators of quality of bread and rich products prepared on barmy milk are investigated, and also economic efficiency is calculated.
 
Date 2012-06-25T09:06:07Z
2012-06-25T09:06:07Z
1974
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1788
 
Language other