Узагальнення досвіду роботи хлібопекарських підприємств по використанню дріжджового молока замість пресованих дріжджів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Узагальнення досвіду роботи хлібопекарських підприємств по використанню дріжджового молока замість пресованих дріжджів
Обобщение опыта работы хлебопекарных предприятий по использованию дрожжевого молока взамен прессованных дрожжей Generalization of experience of the baking enterprises for use of barmy milk instead of the pressed yeast |
|
Creator |
Ройтер, І. М.
Ройтер, И. М. Royter, I. Волкова, Г. А. Волкова, Г. А. Volkova, G. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
Дріжджове молоко, концентрація, підіймальна сила, зберігання.
Дрожжевое молоко, концентрация, подъёмная сила, хранение. Barmy milk, concentration, carrying power, storage. |
|
Description |
В статті наведено показники якості дріжджового молока та їх зміни під час зберігання. Досліджено показники якості хліба та здобних виробів із застосуванням дріжджового молока та розрахована економічна ефективність.
В статье приведены показатели качества дрожжевого молока а также их изменение в процессе хранения. Исследованы показатели качества хлеба и сдобных изделий приготовленных на дрожжевом молоке, а также рассчитана экономическая эффективность. Indicators of quality of barmy milk and also their change in storage process are given in article. Indicators of quality of bread and rich products prepared on barmy milk are investigated, and also economic efficiency is calculated. |
|
Date |
2012-06-25T09:06:07Z
2012-06-25T09:06:07Z 1974 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1788
|
|
Language |
other
|
|