Запис Детальніше

Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі
Анализ факторов хозяйственного риска на этапах выбора целевого рынка предприятиями хлебопекарной отрасли
Analysis of economic risk factors on the stages of choice of target market the enterprises of bakery industry
 
Creator Скопенко, Н. С.
Рибачук-Ярова, Т. В.
Скопенко, Н. С.
Рыбачук-Яровая, Т. В.
Ribachuk-Yarova, T.
Skopenko, N.
 
Subject ризик
господарський ризик
ризик-менеджмент
риск
хозяйственный риск
риск-менеджмент
risk
economic risk
risk-management
 
Description Визначено основні фактори господарського ризику, що виникають на етапах вибору цільового ринку, з урахуванням галузевих особливостей.
Определены основные факторы хозяйственного риска, которые возникают на этапах выбора целевого рынка, с учетом отраслевых особенностей.
Basic economic risk factors which arise up on the stages of choice of target market are certain, taking into account branch features.
 
Date 2012-06-26T11:31:07Z
2012-06-26T11:31:07Z
2009
 
Identifier Скопенко, Н. С. Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі / Н. С. Скопенко, Т. В. Рибачук-Ярова // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. – С. 97-100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875