Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі
Анализ факторов хозяйственного риска на этапах выбора целевого рынка предприятиями хлебопекарной отрасли Analysis of economic risk factors on the stages of choice of target market the enterprises of bakery industry |
|
Creator |
Скопенко, Н. С.
Рибачук-Ярова, Т. В. Скопенко, Н. С. Рыбачук-Яровая, Т. В. Ribachuk-Yarova, T. Skopenko, N. |
|
Subject |
ризик
господарський ризик ризик-менеджмент риск хозяйственный риск риск-менеджмент risk economic risk risk-management |
|
Description |
Визначено основні фактори господарського ризику, що виникають на етапах вибору цільового ринку, з урахуванням галузевих особливостей.
Определены основные факторы хозяйственного риска, которые возникают на этапах выбора целевого рынка, с учетом отраслевых особенностей. Basic economic risk factors which arise up on the stages of choice of target market are certain, taking into account branch features. |
|
Date |
2012-06-26T11:31:07Z
2012-06-26T11:31:07Z 2009 |
|
Identifier |
Скопенко, Н. С. Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі / Н. С. Скопенко, Т. В. Рибачук-Ярова // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. – С. 97-100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875 |
|