Запис Детальніше

Особливості технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
Особенности технологии сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными наполнителями
Features of Technology condensed canned milk with sugar and fruit fillings
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В.
Ryabokon, N.
 
Subject Згущене молоко з цукром, молочні консерви, наповнювач, спосіб внесення, плодово-ягідні сиропи.
Сгущенное молоко с сахаром, молочные консервы, наполнитель, способ внесения, плодово-ягодные сиропы.
Сondensed milk with sugar, canned milk, filler, a way of making, fruit syrups.
 
Description Наведено сучасний асортимент згущених молочних консервів з цукром. Обґрунтовано вибір плодово-ягідних наповнювачів. Описано технологічні операції виробництва згущених консервів з незбираного та сухого молока. Обґрунтований спосіб внесення плодово-ягідних сиропів у згущені молочні продукти.
Приведен современный ассортимент сгущенных молочных консервов с сахаром. Обоснован выбор плодово-ягодных наполнителей. Описаны технологические операции производства сгущенных консервов из цельного и сухого молока. Обоснованный способ внесения плодово-ягодных сиропов в сгущенные молочные продукты.
There is market а modern assortment of condensed canned milk with sugar. The choice of fruit filling was justified. It was describe the technological operations of canned milk from whole and powdered milk. It was substantiated the way making fruit syrups in condensed milk products.
 
Date 2012-06-27T10:30:07Z
2012-06-27T10:30:07Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1918
 
Language other