Перспективи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
Перспективы производства сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными наполнителями Prospects of canned condensed milk with sugar and fruit fillings |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Пухляк, А. Г. Пухляк, А. Г. Pukhlyak, A. Рябоконь, Н. В. Рябоконь, Н. В. Ryabokon, N. |
|
Subject |
згущене молоко з цукром
молочні консерви наповнювач хімічний склад плодово-ягідні сиропи сгущенное молоко с сахаром молочные консервы наполнитель химический состав плодово-ягодные сиропы condensed milk with sugar canned milk filler chemical composition fruit syrups |
|
Description |
Наведено сучасний асортимент згущених молочних консервів з цукром на українському ринку. Обгрунтовано вибір плодово-ягідних сиропів у якості наповнювачів та спосіб їх внесення в згущений молочний продукт. Встановлено, що доза внесення плодово-ягідних сиропів має становити 13-18%.
Приведен современный ассортимент сгущенных молочных консервов с сахаром на украинском рынке. Обоснован выбор плодово-ягодных сиропов в качестве наполнителей и способ их внесения в сгущенный молочный продукт. Установлено, что доза внесения плодово-ягодных сиропов должна составлять 13-18%. There is market a modern assortment of canned condensed milk with sugar in the Ukrainian. It was product the choice of fruit syrups as fillers and how they are entering into a condensed milk. It was established that the dose of fruit syrups should be 13-18%. |
|
Date |
2012-06-27T10:45:08Z
2012-06-27T10:45:08Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скорченко, Т. А. Перспективи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами / Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Н. В. Рябоконь // Молочное дело. - 2011. - № 4. - С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1919 |
|
Language |
other
|
|