Якість йогуртів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість йогуртів
Качество йогуртов Quality of yogurt |
|
Creator |
Кравцова, О. В.
Кравцова, Е. В. Kravtsova, O. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
йогурт
йогурт yogurt стабілізатор пектин кисломолочні напої стабилизатор пектин кисломолочные напитки stabilizer pectin milk drinks |
|
Description |
Досліджено можливість використання різних стабілізаційних систем під час виробництва йогуртів, призначених для дітей шкільного віку. Визначено вплив стабілізаторів на органолептичні та реологічні властивості йогуртів та їх здатність до зберігання.
Исследована возможность использования различных стабилизационных систем при производстве йогуртов, предназначенных для детей школьного возраста. Определено влияние стабилизаторов на органолептические и реологические свойства йогуртов и их способность к хранению. Study a possibility of using different stabilization systems during manufacture yogurt designed for school-age children. Determined the influence of stabilizers on the organoleptic and rheological properties of yoghurts, their ability to store. |
|
Date |
2012-06-27T10:56:35Z
2012-06-27T10:56:35Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кравцова, О. Якість йогуртів / О. Кравцова, T. Скорченко // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 11. - С. 21-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1920 |
|
Language |
other
|
|