Запис Детальніше

Якість йогуртів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість йогуртів
Качество йогуртов
Quality of yogurt
 
Creator Кравцова, О. В.
Кравцова, Е. В.
Kravtsova, O.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject йогурт
йогурт
yogurt
стабілізатор
пектин
кисломолочні напої
стабилизатор
пектин
кисломолочные напитки
stabilizer
pectin
milk drinks
 
Description Досліджено можливість використання різних стабілізаційних систем під час виробництва йогуртів, призначених для дітей шкільного віку. Визначено вплив стабілізаторів на органолептичні та реологічні властивості йогуртів та їх здатність до зберігання.
Исследована возможность использования различных стабилизационных систем при производстве йогуртов, предназначенных для детей школьного возраста. Определено влияние стабилизаторов на органолептические и реологические свойства йогуртов и их способность к хранению.
Study a possibility of using different stabilization systems during manufacture yogurt designed for school-age children. Determined the influence of stabilizers on the organoleptic and rheological properties of yoghurts, their ability to store.
 
Date 2012-06-27T10:56:35Z
2012-06-27T10:56:35Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Кравцова, О. Якість йогуртів / О. Кравцова, T. Скорченко // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 11. - С. 21-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1920
 
Language other