Спосіб виробництва згущеного молочного продукту
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва згущеного молочного продукту
Способ производства сгущенного молочного продукта Method of production of condensed milk product |
|
Creator |
Вітт, Ф. А.
Витт, Ф. А. Vitt, F. Ромоданова, В. О. Ромоданова, В. А. Romodanova, V. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Пухляк, А. Г. Пухляк, А. Г. Pukhlyak, A. |
|
Subject |
Згущений молочний продукт, спосіб виробництва, фруктоза.
Сгущенный молочный продукт, способ производства, фруктоза. The condensed milk product, method of production, fructose. |
|
Description |
Спосіб виробництва згущеного молочного продукту, який передбачає нормалізацію молочної основи, пастеризацію нормалізованої молочної основи, внесення в неї фруктозного сиропу, згущення суміші пастеризованої нормалізованої молочної основи з фруктозним сиропом, охолодження і розфасування продукту, який відрізняється тим, що фруктозний сироп змішують з пастеризованою нормалізованою молочною основою при масовому співвідношенні 1 : (5-8) відповідно, а згущення суміші пастеризованої нормалізованої молочної основи з фруктозним сиропом ведуть до концентрації сухих речовин 63-68 % у готовому продукті.
Способ производства сгущенного молочного продукта, предусматривающий нормализацию молочной основы, пастеризацию нормализованной молочной основы, внесение в нее фруктозного сиропа, сгущение пастеризованной нормализованной молочной основы с фруктозным сиропом, охлаждение и расфасовку продукта, отличающийся тем, что фруктозный сироп смешивают с пастеризованной нормализованной молочной основой при массовом соотношении 1 : (5-8) соответственно. Способ по п.1, отличающийся тем, что сгущение смеси пастеризованной нормализованной молочной основы с фруктозным сиропом проводят до массовой доли сухих веществ 63-68 % в готовом продукте. Method of production of condensed milk product, providing normalization of milk-based, pasteurization a normalized milk basis, introducing fructose syrup, condensing pasteurized normalized milk basis with fructose syrup, cooling and packaging of the product, wherein the fructose syrup is mixed with pasteurized normalized milk basis for mass ratio of 1: (5-8), respectively, and condensation thickening mixture of pasteurized normalized milk basis with fructose syrup is carried out to a mass fraction of 63-68% dry matter in the finished product. |
|
Date |
2012-06-28T15:49:12Z
2012-06-28T15:49:12Z 2005 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1952
|
|
Language |
other
|
|