Запис Детальніше

Визначення оптимальних параметрів проведення процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення оптимальних параметрів проведення процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту
Определение оптимальных параметров проведения процесса кристаллизации сахарозы при добавлении химического реагента
Определение оптимальных параметров проведения процесса кристаллизации сахарозы при добавлении химического реагента
 
Creator Подобій, О. В.
Мірошников, О. М.
Мірошник, В. О.
Подобий, Е. В.
Мирошников, О. Н.
Мирошник, В. А.
Podobiy, O.
Miroshnikov, O.
Miroshnik, V.
 
Subject оптимізація
оптимальні параметри
цукроза
кристалізація
опитимизация
оптимальные параметры
сахароза
кристаллизация
optimization
optimum parameters
sucrose
crystallization
 
Description Проведено оптимізацію процесу кристалізації цукрози методом Харрінгтона і визначено оптимальні параметри проходження процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту
Проведена оптимизация процесса кристаллизации сахарозы с использованием метода Харрингтона и определены оптимальные параметры прохождения процесса кристаллизации сахарозы при добавлении химического реагента.
Optimization of process crystallization of sucrose solution using method Harrington was studied and the optimum parameters of process crystallization of sucrose solution with additive chemical reagents were defined.
 
Date 2012-07-05T12:48:48Z
2012-07-05T12:48:48Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Подобій, О. В. Визначення оптимальних параметрів проведення процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту / О. В. Подобій, В. О. Мірошник, О. М. Мірошников // Харчова промисловість. - 2010. - Вип. 9. – С. 166-168.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2065
 
Language other