Дослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропів
Исследование комплексного действия засахаривающих ферментных препаратов на углеводный состав мальтозных сиропов The study of the complex candied enzyme preparations on carbohydrate composition of maltose syrups |
|
Creator |
Грабовська, О. В.
Сабадаш, Н. І. Грабовская, Е. В. Сабадаш, Н. И. Grabovska, O. Sabadash, N. |
|
Subject |
Крохмаль, мальтоза, ферментні препарати, зцукрювання, високомальтозний сироп.
Крахмал, мальтоза, ферментные препараты, осахаривание, высокомальтозный сироп Starch, enzyme preparations, maltose, scarification, hide maltose syrup. |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень щодо впливу комбінацій ферментних препаратів, їх дозування та часу введення у технологічний процес зцукрювання крохмалю на накопичування мальтози у гідролізатах.
В статье приведены результаты исследований влияния комбинаций ферментных препаратов, их дозировки и времени введения в технологический процесс засахаривания крахмала, на накопление мальтозы в гидролизатах. The results of studies of the effect of combinations of enzyme preparations, their dosage and time of administration in the process sugaring starch, on the accumulation of maltose in hydrolysates. |
|
Publisher |
Харків: ХНТУСГ
|
|
Date |
2012-09-03T07:13:42Z
2012-09-03T07:13:42Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
«Вісник Харківського Національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка» – Харків: ХНТУСГ, 2008. – С. 185-192. Матеріали VIII Міжнародної наук.-прак. конференції
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2312 |
|
Language |
other
|
|