Запис Детальніше

Дослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропів
Исследование комплексного действия засахаривающих ферментных препаратов на углеводный состав мальтозных сиропов
The study of the complex candied enzyme preparations on carbohydrate composition of maltose syrups
 
Creator Грабовська, О. В.
Сабадаш, Н. І.
Грабовская, Е. В.
Сабадаш, Н. И.
Grabovska, O.
Sabadash, N.
 
Subject Крохмаль, мальтоза, ферментні препарати, зцукрювання, високомальтозний сироп.
Крахмал, мальтоза, ферментные препараты, осахаривание, высокомальтозный сироп
Starch, enzyme preparations, maltose, scarification, hide maltose syrup.
 
Description У статті наведено результати досліджень щодо впливу комбінацій ферментних препаратів, їх дозування та часу введення у технологічний процес зцукрювання крохмалю на накопичування мальтози у гідролізатах.
В статье приведены результаты исследований влияния комбинаций ферментных препаратов, их дозировки и времени введения в технологический процесс засахаривания крахмала, на накопление мальтозы в гидролизатах.
The results of studies of the effect of combinations of enzyme preparations, their dosage and time of administration in the process sugaring starch, on the accumulation of maltose in hydrolysates.
 
Publisher Харків: ХНТУСГ
 
Date 2012-09-03T07:13:42Z
2012-09-03T07:13:42Z
2008
 
Type Article
 
Identifier «Вісник Харківського Національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка» – Харків: ХНТУСГ, 2008. – С. 185-192. Матеріали VIII Міжнародної наук.-прак. конференції
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2312
 
Language other