Запис Детальніше

Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю
Исследование кинетики ферментативного разжижения крахмала
Investigation of the kinetics of enzymatic starch thinning
 
Creator Майданець, О. М.
Грабовська, О. В.
Штангеєва, Н. І.
Мірошник, В. О.
Майданец, О. Н.
Грабовская, Е. В.
Штангеева, Н. И.
Мирошник, В. А.
Maydanets, O.
Grabovska, O.
Shtangeeva, N.
Miroshnik, V.
 
Subject Крохмаль, ферментативне розріджування, кінетика, технологічні умови.
Крахмал, ферментативное разжижение, кинетика, технологические условия.
Starch, enzymatic liquefaction, kinetic, technological conditions.
 
Description Встановлено кінетичні закономірності ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного крохмалю в залежності від технологічних умов проведення процесу.
С помощью методов компьютерной химии изучено электронное строение фрагментов амилозы и амилопектина с целью выявления предпосылок образования красящих веществ в процессе гидролиза крахмала.
Using the methods of computer chemistry studied electronic structure of amylose and amylopectin fragments to identify the conditions of formation of colored substances in the hydrolysis of starch.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-09-03T07:51:21Z
2012-09-03T07:51:21Z
2004
 
Type Article
 
Identifier «Наукові праці НУХТ», 2004, №15, С. 62-64
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2314
 
Language other
 
Relation №15;