Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю
Исследование кинетики ферментативного разжижения крахмала Investigation of the kinetics of enzymatic starch thinning |
|
Creator |
Майданець, О. М.
Грабовська, О. В. Штангеєва, Н. І. Мірошник, В. О. Майданец, О. Н. Грабовская, Е. В. Штангеева, Н. И. Мирошник, В. А. Maydanets, O. Grabovska, O. Shtangeeva, N. Miroshnik, V. |
|
Subject |
Крохмаль, ферментативне розріджування, кінетика, технологічні умови.
Крахмал, ферментативное разжижение, кинетика, технологические условия. Starch, enzymatic liquefaction, kinetic, technological conditions. |
|
Description |
Встановлено кінетичні закономірності ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного крохмалю в залежності від технологічних умов проведення процесу.
С помощью методов компьютерной химии изучено электронное строение фрагментов амилозы и амилопектина с целью выявления предпосылок образования красящих веществ в процессе гидролиза крахмала. Using the methods of computer chemistry studied electronic structure of amylose and amylopectin fragments to identify the conditions of formation of colored substances in the hydrolysis of starch. |
|
Publisher |
Наукові праці НУХТ
|
|
Date |
2012-09-03T07:51:21Z
2012-09-03T07:51:21Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
«Наукові праці НУХТ», 2004, №15, С. 62-64
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2314 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
№15;
|
|