Запис Детальніше

Прояснення яблучного соку комбінованим способом з використанням ферментного препарату фруктазиму р і глинистого мінер ала палигорськіта

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прояснення яблучного соку комбінованим способом з використанням ферментного препарату фруктазиму р і глинистого мінер ала палигорськіта
Осветление яблочного сока комбинированным способом с использованием ферментного препарата фруктазиму р и глинистого минерала палыгорскита
Clearing up of apple juice by combined method with the use of enzyme preparation of frouctazim p and the clay mineral paligorscit
 
Creator Матко, С. В.
Мельник, Л. М.
Матко, С. В.
Мельник, Л. Н.
Matko, S.
Melnik, L.
 
Subject прозорість
яблучний сік
комбінований спосіб очищення
папигорськіт
ферментний препарат
прозрачность
яблочный сок
комбинированный способ
палыгорскит
ферментный препарат
transparency
apple juice
combined method of refining
paligorscit
enzyme preparation
 
Description Досліджено ефективність застосування комбінованого способу на основі ферментного препарату фруктазтіу Р і природного дисперсного мінерала палигорськіта для очищення яблучного соку, встановлено послідовність внесення реагентів та технологічні параметри оброблення. Визначено прозорість та органолептичні показники очищеного комбінованим способом яблучного соку.
Исследована эффективность применения комбинированного способа на основе ферментного препарата фруктазима Р и природного дисперсного минерала палыгорскита для осветления яблочного сока, установлена последовательность внесения реагентов и технологические параметры обработки. Определена прозрачность и органолептические показатели очищенного комбинированным способом яблочного сока.
Efficiency ofapplication ofthe combined method (enzyme preparation and natural dispersion mineral paligorscit) for the refining of apple juice is analyzed and a sequence of adding reagents,, technological parameters of treatment is set. Transparency and organoleptic indexes in the cleared apple juice are defined.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-09-11T09:11:21Z
2012-09-11T09:11:21Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Харчова промисловість. – 2012. – № 12.– С. 23–27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2469
 
Language other
 
Relation №12;