Запис Детальніше

«Повітряна картопля» - екструзійний продукт тривалого зберігання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Повітряна картопля» - екструзійний продукт тривалого зберігання
«Воздушный картофель» - экструзионный продукт длительного хранения
"Air potato" - extrusive products of long-term storage
 
Creator Шульга, О. С.
Ковбаса, В. М.
Шульга, С. І.
Шульга, О. С.
Ковбаса, В. Н.
Шульга, С. И.
Shulga, O.
Kovbasa, V.
Shulga, S.
 
Subject сухе картопляне пюре
екструзійні продукти
мікробіологічні показники
масова частка вологи
сухое картофельное пюре
экструзионные продукты
микробиологические показатели
массовая доля влаги
dry mashed potatoes
extrusion products
microbiological parameters
moisture
 
Description В статті висвітлено питання зберігання екструзійних продуктів. Оскільки екструзійні продукти містять незначну кількість вологи (до 10 %), тому можна очікувати, що це продукти тривалого зберігання. Жир до складу сировини входить у невеликій кількості, окремо жирова складова не додасться. Пакування продуктів відбувається не в асептичних умовах, тому можна очікувати збільшення кількості мікроорганізмів впродовж зберігання . Встановлено, що впродовж 6 місяців відбувається незначне збільшення кількості мікроорганізмів і показники не перевищують кількості зазначеної в
нормативному документі. Встановлено, що термін зберігання екструзійних продуктів на основі сухого картопляного пюре («Повітряна картопля») становить 6 місяців.
В статье освещены вопросы хранения экструзионных продуктов. Поскольку экструзионные продукты содержат незначительное количество влаги (до 10%), поэтому можно ожидать, что это продукты длительного хранения. Жир входит в состав сырья в небольшом количестве, отдельно жировая составляющая не прибавится. Упаковка продуктов проходит не в асептических условиях, поэтому можно ожидать увеличения количества микроорганизмов в течение срока хранения. Установлено, что в течение 6 месяцев происходит незначительное увеличение количества микроорганизмив и показатели не превышают количества указанной в нормативном документе. Установлено, что срок хранения экструзионных продуктов на основе сухого картофельного пюре («Воздушный картофель ») составляет 6 месяцев.
In the article the question of storage extrusion products. Since extrusion products contain a small amount of moisture (10%), so you can expect long-term storage products. Fat of the raw material is in small numbers, separate the fatty component is added. Packaging products are not in aseptic conditions, as can be expected to increase the number of microorganisms during storage. Found that within 6 months is a slight increase in the number of microorganisms and rates do not cxcecd the amount specified in the regulations. Found that the shelf life of products based on extrusion of dry mashed potatoes ("air potato") is 6 months.
 
Date 2012-09-14T13:16:06Z
2012-09-14T13:16:06Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Шульга, О. С. "Повітряна картопля" - екструзійний продукт тривалого зберігання / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, С. І. Шульга // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 23-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2576
 
Language other