Запис Детальніше

Методика визначення консистенції м’яса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика визначення консистенції м’яса
Методика определения консистенции мяса
Methods of determining the consistency of meat
 
Creator Гуць, В. С.
Guts, V.
Коваль, О. А.
Koval, O.
 
Subject Консистенція м’яса, реологічні характеристики, модель деформування в’язко-пружної системи.
Консистенция мяса, реологические характеристики, модель деформирования вязко-упругой системы.
exture of meat, a model of deformation of viscoelastic systems.
 
Description Запропоновано методику визначення консистенції м'яса. В основу її покладено математичну модель деформування в'язко-пружної системи за різних умов навантаження. М'ясо деформується спеціальним приладом, який автоматично фіксує кінетику деформування, включаючи релаксацію напруги.
Предложена методика определения консистенции мяса. В основу ее положены математическая модель деформирования вязко-упругой системы при различных режимах нагрузки. Мясо деформируется специальным прибором, который автоматически фиксирует кинетику деформирования, включая релаксацию напряжений.
Authors offer a technique of definition of a consistence of meat. The mathematical model of deformation of viscoelastic system is put in a basis of it under different conditions of loading. Deformation of meat occurs the special device which automatically fixes kinetics deformations, including a relaxation of a pressure.
 
Publisher Наук. пр. / Національний ун-т харч. технол.
 
Date 2012-09-16T12:10:39Z
2012-09-16T12:10:39Z
2005
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2604
 
Language uk_UK
 
Relation № 16.;