Методика визначення консистенції м’яса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика визначення консистенції м’яса
Методика определения консистенции мяса Methods of determining the consistency of meat |
|
Creator |
Гуць, В. С.
Guts, V. Коваль, О. А. Koval, O. |
|
Subject |
Консистенція м’яса, реологічні характеристики, модель деформування в’язко-пружної системи.
Консистенция мяса, реологические характеристики, модель деформирования вязко-упругой системы. exture of meat, a model of deformation of viscoelastic systems. |
|
Description |
Запропоновано методику визначення консистенції м'яса. В основу її покладено математичну модель деформування в'язко-пружної системи за різних умов навантаження. М'ясо деформується спеціальним приладом, який автоматично фіксує кінетику деформування, включаючи релаксацію напруги. Предложена методика определения консистенции мяса. В основу ее положены математическая модель деформирования вязко-упругой системы при различных режимах нагрузки. Мясо деформируется специальным прибором, который автоматически фиксирует кинетику деформирования, включая релаксацию напряжений. Authors offer a technique of definition of a consistence of meat. The mathematical model of deformation of viscoelastic system is put in a basis of it under different conditions of loading. Deformation of meat occurs the special device which automatically fixes kinetics deformations, including a relaxation of a pressure. |
|
Publisher |
Наук. пр. / Національний ун-т харч. технол.
|
|
Date |
2012-09-16T12:10:39Z
2012-09-16T12:10:39Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2604
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 16.;
|
|