Запис Детальніше

Системний підхід до технологій борошняних кондитерських виробів спеціального призначення та критерій оптимізації

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Системний підхід до технологій борошняних кондитерських виробів спеціального призначення та критерій оптимізації
Системный поход к технологиям мучных кондитерських изделий специального назначения и критерий оптимизации
Systematic approach to technology pastry products of the special setting and optimization criterion
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject Борошняні кондитерські вироби спеціального призначення, велика технологічна система, критерій ефективності функціонування, показники якості.
Мучные кондитерськие изделия специального назначения, большая технологическая система, критерий эффективности функционирования.
Flour pastry wares of the special setting, large technological systems, criterion of efficiency of functioning.
 
Description Виробництво борошняних кондитерських виробів розглядається як велика технологічна системи. У борошняних кондитерських виробах спеціального призначення вводиться новий показник якості, що характеризує їх спеціальне призначення.
Производство мучных кондитерских изделий рассматривается как большая технологическая система. Для мучных кондитерских изделий специального назначения вводится новый показатель качества, что характеризирует их специальное назначение.
The production of flour pastry wares is examined as large technological systems. Тhe new index of quality which characterizes them the special setting is entered in the flour pastry of the special setting.
 
Date 2012-09-22T08:06:29Z
2012-09-22T08:06:29Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2876
 
Language uk_UK