Запис Детальніше

Вплив цукрозамінників на формування клейковинного комплексу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив цукрозамінників на формування клейковинного комплексу
Влияние сахарозаменителей на формирование клейковинного комплекса
Effect of sweeteners on the formation of gluten complex
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject цукрозамінники
клейковина
фізичні властивості клейковини
сахарозаменители
клейковина
физические свойства клейковины
sweeteners
gluten
physical properties of gluten
 
Description В статті наведено результати досліджень впливу цукру, фруктози, глюкози, сорбіту, лактитолу, изомальту на формування клейковинного комплексу. Визначено масову частку клейковини, розтяжність пружність, гідратацію.
В статье приведены результаты исследований сахара, фруктозы, глюкозы, сорбита, лактитола, изомальта на формирование клейковинного комплекса. Определено массовую часть клейковины, растяжимость, упругость, гидратацию.
The article presents the results of studies of the impact of sugar, fructose, glucose, sorbitol, laktytol, izomalt on the formation of gluten complex. Detected mass fraction of gluten extensibility elasticity, hydration.
 
Date 2012-09-22T08:18:34Z
2012-09-22T08:18:34Z
2008
 
Identifier Ковбаса, В. М. Вплив цукрозамінників на формування клейковинного комплексу / В. М. Ковбаса, В. В. Дорохович // Торгівля, комерція, підприємництво : зб. наук. пр. – 2008. - Вип. 9. - С. 141-146.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2879
 
Language uk_UK