Вплив цукрозамінників на формування клейковинного комплексу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив цукрозамінників на формування клейковинного комплексу
Влияние сахарозаменителей на формирование клейковинного комплекса Effect of sweeteners on the formation of gluten complex |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
цукрозамінники
клейковина фізичні властивості клейковини сахарозаменители клейковина физические свойства клейковины sweeteners gluten physical properties of gluten |
|
Description |
В статті наведено результати досліджень впливу цукру, фруктози, глюкози, сорбіту, лактитолу, изомальту на формування клейковинного комплексу. Визначено масову частку клейковини, розтяжність пружність, гідратацію.
В статье приведены результаты исследований сахара, фруктозы, глюкозы, сорбита, лактитола, изомальта на формирование клейковинного комплекса. Определено массовую часть клейковины, растяжимость, упругость, гидратацию. The article presents the results of studies of the impact of sugar, fructose, glucose, sorbitol, laktytol, izomalt on the formation of gluten complex. Detected mass fraction of gluten extensibility elasticity, hydration. |
|
Date |
2012-09-22T08:18:34Z
2012-09-22T08:18:34Z 2008 |
|
Identifier |
Ковбаса, В. М. Вплив цукрозамінників на формування клейковинного комплексу / В. М. Ковбаса, В. В. Дорохович // Торгівля, комерція, підприємництво : зб. наук. пр. – 2008. - Вип. 9. - С. 141-146.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2879 |
|
Language |
uk_UK
|
|