Запис Детальніше

Аналіз структури харчування студентів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз структури харчування студентів
 
Creator Kraevska, S.
Stetsenko, N.
Стеценко, Н. О.
Краєвська, С. П.
 
Subject структура харчування
функціональні інгредієнти
екстракція
біологічно активні речовини
 
Description Оцінка фактичного харчування студентів показала, що харчовий раціон студентів не забезпечує адекватних потреб в енергії, не оптимальний по вмісту жирів, вуглеводів, мінеральних речовин, вітамінів. Порушене співвідношення основних поживних речовин. За макро- та мікронутрієнтним складом добовий раціон харчування студентів не збалансований: недостатня кількість кальцію, заліза, вітамінів А і С, надлишкова кількість калію та натрію, порушені співвідношення між кальцієм, фосфором і магнієм, значним є дефіцит біофлавоноїдів.
 
Date 2012-09-29T19:54:32Z
2012-09-29T19:54:32Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3068
 
Language uk_UK
 
Relation 29.09.2012