Запис Детальніше

Методичні вказівки до курсового та дипломного проектування з розрахунку та вибору електромеханічного обладнання насосних, вентиляторних та пневматичних установок геотехнічних виробництв дисципліни «Насосні, вентиляторні та пневматичні установки»

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до курсового та дипломного проектування з розрахунку та вибору електромеханічного обладнання насосних, вентиляторних та пневматичних установок геотехнічних виробництв дисципліни «Насосні, вентиляторні та пневматичні установки»
 
Subject електромеханічне обладнання
насосні установки
вентиляторні установки
пневматичні установки
геотехнічні виробництва
 
Description При виконанні курсового проекту та розділу дипломного проекту студенти набувають навичок та вміння проектувати насосні, вентиляторні та пневматичні установки, вибирати їх основне електромеханічне обладнання, а також забезпечувати раціональні режими експлуатації цього обладнання. Особлива увага приділяється аналізу та оптимізації параметрів робочого режиму установок, питанням енергозбереження, розрахунку техніко-економічних показників проекту.
Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету
 
Contributor Шевчук, Степан Прокопович
 
Date 2010-01-19T12:27:36Z
2010-01-19T12:27:36Z
2008
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до курсового та дипломного проектування з розрахунку та вибору електромеханічного обладнання насосних, вентиляторних та пневматичних установок геотехнічних виробництв дисципліни «Насосні, вентиляторні та пневматичні установки» для студентів спеціальності 7.092204 «Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв» напряму підготовки 6.050702 «Електромеханіка» [Електронний ресурс] / НТУУ «КПІ»; уклад. С. П. Шевчук. - Електронні текстові дані (1 файл: 21,0 Мбайт). - Київ : НТУУ «КПІ», 2008. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/110
 
Language uk